Портфейлът е една от най-често използваните вещи в ежедневието. Поради тази причина е наистина важно да бъде подбран внимателно. Портфейл избираме според облеклото и бюджета си, но също така и според обема му. За да подчертаем елегантната си визия е препоръчително да съчетаем размерът и вида на портфейла с нашата чанта или раница. Хубаво е да си представим и какво количеството документи и пари искаме да поберем в новата ни придобивка.


Портфейл според материята

Започваме с класиката в жанра - естествено това е естествената кожа. Много предпочитана от мъжете при избора на мъжки портфейл, естествената кожа, при правилна употреба, е изключително надежден материал, който става все по-красив с годините. Тук е много важно да отбележим, че един портфейл може да бъде изработен изцяло от естествена кожа или само отчасти да е естествена кожа, а другите част да бъдат направени от еко кожа. Стилният портфейл, който ще завърши елегантната визия на модерния човек, несъмнено е изработен изцяло от 100% естествена кожа.

Изкуствената кожа, от своя страна, е доста издръжлив материал.  Ако портфейлът е изработен от качествена еко-кожа, е малко по-лесен за поддръжка отколкото ако е изработен естествената кожа. Устойчив е на замърсяване, температури, надрасквания, но проблемът с тези портмоента е, че не винаги придават необходимия ни стил.

Други видове материи са: текстил, хартия, корк, рециклирани материали, метал, винил... списъкът е огромен. Но класиката си е класика, затова всички наши портфейли са изработени изцяло от 100% естествена кожа.

Размер на портфейла

Когато избираме портфейл, може  да се окажем в ситуация, в която или имаме прекалено много място и портфелът е голям и неудобен, или едвам да побира само част от необходимото. При закупуване на дамски портфейл се уверете, че ще пасне на вашите нужди. Помслете колко карти, документи, снимки или бележки носите или искате да носите в него. Ако не носите много неща в портфейла си, може би най-добре ще ви пасне малко дамско портмоне. Също така мъжете не трябва да забравят, че размерът на мъжки портфейл може да се окаже в конфликт с размерите на джобовете на якето им (особено, ако не са почитатели на чантите).

Портфейл според стила

Вие сте човек, който държи да е изискан във всяка една сигуация? Или сте спортен тип, който иска нещо много практично? А може би пък владеете изкуството да сменяте външният си вид според настроение и повод, и портфейлът трябва да стои добре на всичко? Ще открието точното решение при нас, ние имаме потфейл за всеки, който държи на елегантния или спортно-елегантния стил стил.

Портфейл според бюджета

Каквото и да си говорим, цената е нещо важно, на което се спираме още в самото начало. Несъмнено да инвестираме в скъп портфейл е добра идея, защото хубавият портфейл се забелязва отдалече и в често случаи може да е онзи аксесоар от визията ни, който да направи необходимото впечатление. Разбира се, можем и да премислим съотношението между качество и цена, и да изберем това портмоно, което най-добре се вписва в определения ни бюджет. Възможностите са много – както и изборът на портфейли. Ако започнем от стойността и определим сумата, която искаме да отделим за този аксесоар, изборът ни ще е значително улеснен.

Какъвто и да е вашият избор, разгледайте нашата колекция – предлагаме широк избор от качествени дамски и мъжки портфейли на достъпни цени, които сме сигурни, че ще харесате.