Не е случайно, че този куфар носи името на града на любовта - Париж. 

Самият куфар носи усещането за величествения град и стилът му не изневерява на парижката мода. 

Куфарът съчетава в себе си стил, елегантност, удобство и не на последно място - сигурност по време на път. 

Романтиката, която ни посреща и обгръща в Париж на всяка крачка, е сред основните причини именно този град да е познат като градът на любовта.

Но, освен любовта, за да преживеем истинско, вълшебно приключение в Париж, ни е необходим здрав и стилен куфар

Куфарът е важна част от всяко пътуване, защото така ще бъдем сигурни, че багажът ни ще бъде в безопасност. Коя дама не иска да занесе в Париж всичките си любими тоалети, нови придобивки, аксесоари и парфюми. Ако ви предстои едноседмична екскурзия до Париж, ще имате повече време да се любувате на някои от най-интересните забележителности там като например - Айфеловата кула, Лувъра, Булевард "Шанз - Елизе" и други.  Това е перфектният момент да разходите новите си тоалети, обувки, а защо не и дамски чанти. 

Но, за да стигнете благополучно до там, ви е необходим качествен и здрав куфар. 

В този момент идва и куфар PARIS

За него може да се говори много, но нека ви запознаем с неговите най-важни характеристики. 

На първо място е важно да уточните периода на вашето пътуване. Ако ви предстои кратка уикенд почивка, можете да заложите на малък куфар за ръчен багаж Paris. Той ще ви бъде предостатъчен, за да вземете най-важното за уикенда. Ако сте решили да се отдадете на заслужена едноседмична почивка с вашия любим/а или семейство, може да се спрете на среден или голям куфар. Но ако ви очаква семейна почивка с цялото семейство, винаги може да заложите и на комплект куфари Paris, които после можете лесно да съхранявате един в друг. 

Който и размер куфар да изберете, трябва да имате предвид, че този модел не позволява да се слага повече багаж отколкото е необходимо. Затова колкото и да се изкушавате да сложите още една рокля или още един чифт обувки, по-добре недейте.

Затова следва да обърнете внимание, че този куфар не трябва да се претоварва с много багаж, защото има опасност да се деформира алуминиевата рамка.   

Куфарът PARIS е изработен от висококачествен поликарбонат с алуминиева рамка. Тази комбинация е с най-висок клас и се отличава с изключителна здравина и издръжливост. Това прави този твърд куфар едновременно плътен, максимално устойчив на удари и натиск и същевременно красив и елегантен. Алуминиевата рамка допринася за това, този куфар да е здрав и да защитава вашите вещи без усилие. Двата най-здрави материала, комбинирани в един куфар, осигуряват дълготрайна употреба и блестящ външен вид.

Изработката и изисканият характер са съчетани с превъзходни функции. Безшумните двойни колела и телескопичната дръжка осигуряват плавно маневриране и оптимален комфорт.

Куфарът разполага с друго перфектно качество, а именно че начинът на затваряне е с щипки, а не с цип. Тези щипки са прикрепени към алуминиевата рамка на куфара.

За редовните пътешественици, това е цяло богатство, защото това им гарантира, че никога няма да се занимават със скъсани ципове, защипани дрехи или изпаднал багаж. Съветваме ви, щипките да се затварят с лекота, без употреба на сила и напъване. Освен това щипките са сигурен и перфектен начин за защита на вашия куфар от външни фактори, както и успява перфектно да фиксира двете половини на куфара.