Есента е сезонът, който се свързва с цветните листа и уютните вечери. Това е моментът от годината, в който природата е най-цветна и най-красива, изпълнена е с пъстри, топли цветове, които спокойно можем да пренесем и в нашата визия.
Ще ви представим някои интересни модни тенденции:
Тазгодишните модни тенденции отново ще акцентират върху по-обемните дрехи, дамски чанти, аксесоари и др. Така популярните сезонни находки отново ще бъдат високите ботуши, пуловери, шалове, цветни чадъри, дълги якета и интересни и атрактивни дамски чанти.

Отново на мода са големите шарки, било то върху дреха или дамска чанта. Дали ще са смесени шарки, флорални мотиви или животински щампи, те ще са тотален хит тази година. Според известни дизайнери, мотото на есен 2022 година е „колкото е по-смел тоалетът, толкова по-добре“. Щампите и пъстрите цветове вдъхват повече живот в тоалетите ви, което би допринесло за по-цветно и добро настроение всеки ден!

Тази година плетивата заемат челна позиция в класацията с есенните находки! Те са чудесен вариант за една красива есенно-зимна визия и ни дават една от най-удобните за носене тенденции.

Чудесен вариант да освежите визията си през студените есенни дни, е да заложите на красив шал, топли ръкавици или цветен голям чадър, с който да контрастирате на лошото време.

Не забравяйте, че най-лесният начин да обновите вашето облекло е да добавите нова дамска чанта. Дали изборът ви ще е базиран на новите модните тенденции тази година, или ще заложите на традиционен, любим модел, никога няма да сбъркате!

Дамската чанта, както и всеки друг дамски аксесоар, е перфектният начин да освежите визията си и да вдъхнете нов живот в гардероба си.

Тазгодишните модни тенденции свързани с дамските чанти са следните:

1. Дамска чанта с форма на полумесец

Предимство на този модел е, че чантата се отличава с характерната форма на полумесец, благодарение на която приляга идеално под мишницата. Кожата на чантата е мека и удобна и създава необходимото удобство за ежедневно носене. Някои от тези модели разполагат с класическа кожена презрамка, докато други са снабдени с дръжка тип верижка за носене на рамо.

  1. Дамска чанта с флорални или животински мотиви

Интересно попълнение за есенно-зимната визия ще са чантите с пъстри и интересни мотиви. Някои от моделите са по-характерни за пролетта и лятото, но тази година те ще присъстват и сред есенно-зимните тенденции. Разбира се цветовете са по-топли и приглушени, за да подхождат на цветовата палитра за сезона. Актуалните цветове тази година през есента ще са кафяв, бежов, син, зелен, оранжев, розов, бял и др.

  1. Дамска чанта с дръжка тип верижка или синджир

Дали ще бъде малка дамска чанта през рамо или голяма чанта тип торба, ако разполага с дръжка тип верижка, то тя определено ще попадне сред актуалните модни тенденции. Тези модели са много актуални и тази година, освен това са лесни за съчетание с всякакви други аксесоари и дрехи.

  1. Независимо от сезона, винаги на мода ще бъде класическата голяма чанта или т.нар. дамска чанта тип торба.

Тя е незаменим аксесоар в гардероба на всяка дама, защото е много практична, удобна и можеш спокойно да събереш всичките си вещи в нея.

  1. Контрастно на тези чанти се явяват и малките дамски чанти през рамо.

Разнообразието от тези модели малки чанти е голямо и всяка една има своите предимства. Това, което ги обединява, е, че те са удобни за ежедневието, защото ръцете ти остават свободни и ги прехвърляш през рамо, и другото е, че вечер те се превръщат в прекрасно малко бижу, което ще те придружи на всяко вечерно излизане.

Независимо от формата и модела, дамските чанти са незаменим аксесоар са всяка дама! Дали ще бъде лято или есен, зима или пролет, бъдете актуални с цветовете, които всеки един сезон носи със себе си! Това със сигурност ще ви даде повече настроение и стимул, и ще освежите визията си без много усилия!