Всяко едно пътешествие е хубаво да започне с весело настроение и позитивна нагласа. Ключов момент за една хубаво прекарана почивка е подреденият багаж, събран в красив и впечатляващ куфар. Ако ви предстои ново пътуване и ви трябва нова пътна чанта или куфар, хубаво е да имате предвид  както размера, така и цвета– символиката има огромно значение!
В последно време все по-често хората се увличат по това да следят модните тенденции както свързано с облеклото и визията, така и с различните аксесоари. Куфарите също се причисляват към необходимите вещи, за които се отделя специално внимание. И то с основание!

Животът е забързан, ежедневието натоварено, имаме ли време да отделяме внимание на детайлите? Защо пък не, красотата на живота се крие в малките неща!

Дали ще бъде дългоочаквана лятна ваканция или предстоящо бизнес пътуване, всеки от нас се нуждае поне от един куфар, в който да събере любимите си вещи и да замине. Изборът на качествен и стилен куфар на достъпна цена не е лесен, но с няколко прости съвета, може да изберете чудесен вариант.

По отношение на размера, за всеки човек това е индивидуално, всичко зависи от целта на пътуването и неговата продължителност. Дали ще е кратка командировка и ще използвате малък куфар за ръчен багаж или ще отплавате на дълга лятна почивка с голям куфар, изборът е ваш! Защо да не се възползвате и от комплект куфари за цялото семейство, така всеки ще разполага със самостоятелен куфар и ще бъдете в еднакви цветове куфари.

Когато говорим за цветове е редно да обърнем внимание и на тяхното място сред важните критерии за избор на куфар. Цветът е това, което се забелязва веднага! От своя страна това има своите предимства. Когато сте на летището, това е особено важно, защото има много пътуващи и винаги е хубаво да успеете да видите първи своя куфар от лентата за багажи. Това определено би улеснило вашето пътуване и би ви спестило главоболия свързани с изгубен багаж.  

Цветове винаги създават настроение, те са запомнящи и веднага правят впечатление. За любителите на ярките цветове, може да се спрете на цветните куфари като син, зелен, шампанско, бордо, бял, червен, розов, лилав и др.
Винаги се намира добър вариант за всеки според неговите вкусове.
За малките деца може да изберете куфар под формата на кола, както на тях ще им бъде весело и интересно да се движат с такъв куфар, така и на родителите ще им е по-лесно да го открият.

Ако сте традиционалист и предпочитате да се придържате към неутралните цветове или класическото черно, в това няма нищо лошо. Този модел куфар в изчистен цвят си остава вечна класика. То е едно чудесно допълнение към вашата почивка или командировка.
Ще споделим един малък съвет от нас, ако ви се налага да пътувате със самолет и разполагате с черен или друг цвят тъмен куфар. За да сте сигурни и спокойни, че няма да изгубите своя багаж на летището или някой да обърка своя куфар с вашия, винаги може да го разнообразите и освежите с нов цветен калъф за куфари. Също така може да закачите нов, цветен етикет с името си върху куфара.

Пожелаваме Ви приятно пътуване!