Малките мъжки чанти през рамо са несъмнено част от арсеналът на модерния мъж.

Изключителната практичност на този тип чанта е неоспорима – с достатъчно място за портфейл, ключове, телефон, с многото си отделения, и достатъчен обем, който да побере всичко необходимо, чантите през рамо са безспорен хит.

Ако все още не притежавате такава чанта, не е късно!



Разновидности

Мъжката чанта през рамо – това може да бъде както спортен модел от текстил, така и бижу от естествена кожа, което да приляга на всичко.

Нашите модели са подбрани в тон, прилягащ на изисканият мъж, и се предлагат във вариации от естествена кожа, от еко кожа или от текстил. Разполагаме и със спортно-елегантни модели, които могат да се комбинират безпроблемно с ежедневно облекло.


Практичност

От всички мъжки чанти, чантата през рамо е най-практичната, ако не сте свикнали да носите със себе си лаптоп, документи, резервни дрехи, кутии с храна и дрехи, и други обемни вещи.

Ако имате нужда от нещо малко и удобно, в което да слагате само най-необходимото, тази чанта е за Вас.

В нея без проблем ще поберете най-важното за вашето излизане – телефон, документи, ключове и портфейл.


Отделения

Макар, че са малки, чантите през рамо често разполагат с няколко отделения – за ключове, за телефон, широко отделение за портфейл, цигари, носни кърпички и други.

Тези допълнителни отделения позволяват бързо намиране на вещите ви, което спестява време и усилия.


Дръжки и начин на носене

Нашите чанти разполагат с дръжки от текстил, и с дръжки от естествена кожа или еко кожа.

  • Дръжките от текстил са много устойчиви на дълготрайно носене, заради структурата на материала, от който са направени.
  • От друга страна, дръжките от естествена и еко кожа са несъмнено много по-елегантни, и ще паснат както на ежедневно, така и на официално облекло.

Мъжките чанти, които са изработени изцяло от естествена кожа, са отлични в комбинация с други мъжки аксесоари, съставляващи ключова част от съвременната мъжка визия – мъжки колани, мъжки портфейли или мъжки обувки.

Чантите през рамо могат да бъдат носени не само през рамо.

В зависимост от дължината на дръжката, чантата може да се носи и на едно рамо; преметната отпред, или отзад;  а някои от нашите модели разполагат и с малка дръжка в горната си част, която можете да използвате, когато бързате, или искате да използвате дръжката като закачалка.

Разгледайте нашата колекция от малки мъжки чанти през рамо и се насладете на широкият избор от продукти, който ще откриете в онлайн магазин Paula Venti.

Ако предпочитате да усетите премиум качеството на естествената кожа, използвана на изработка на нашите елегантни модели, можете да посетите и нашите физически магазини в София, Бургас и Велико Търново.