Количка

Бизнес куфари за лаптоп

Бизнес пътуванията или изобщо деловите пътувания не са просто една екскурзия или просто едно пътуване, макар че е напълно възможно да ни остане време да разгледаме града, в който сме. Тези пътувание са работни, обикновено са кратки – продължават един или няколко дни и често са съпроводени със стрес и натоварен график. 

Представете си следната ситуация - рано сутринта сте в самолета, за да представите презентация още същия ден пред ваши колеги в чужбина. Тъкмо излитате и ви хрумва идея как да подобрите презентацията си, искате да вземете лаптопа си и да уползотворите времето прекарано във въздуха. Ставате натискате едно единствено копче на куфара си или отваряте само един цип, взимате лаптопа си или документите, които трябва да прегледате, лесно затваряте куфара, отново сядате на вашето място и се отдавате на работа. 

Звучи много лесно, нали? И наистина е така. Бизнес куфарите на ENZO NORI ни дават точно тази възможност. Тези куфари имат едно голямо предимство пред всички други куфари за ръчен багаж, когато говорим за делови пътувания - разполагат с лесно достъпно отделение за лаптоп и документи, отделено от останалта част от пространството в куфара. 

Бизнес куфарите често са нирачани пилотни куфари, защото пилотите пътуват често, но за кратко и носят в своя куфар малко багаж и необходимите им документи и лаптоп. Основното изискване към един бизнес куфар е той да отговаря на размерите за ръчен багаж, които авиокомпаниите изискват. Най-често това са куфарите с размер не повече от 55 х 40 х 20 см. Много от бизнес куфарите за ръчен багаж са не просто под тези размер, но дори са по-малки както например е куфар ENZO NORI, чийто размери са точно 45 х 37 х 20 см. Някои авиокомпании, разбира се, допускат куфари с малко по-големи размери да бъдат качвани на борда като куфар за ръчен багаж, затова е важно преди да си купим куфар, винаги да проверяваме какви са конкретните изисквания на авиокомпанията.

Един бизнес куфар е винаги на колелца – може да видите пилотни куфари с 2 колелца или с 4 колелца. Когато избираме бизнес куфар онлайн е важно да обърнем внимание на този детайл. Куфарите на 4 колелца несъмнено са много по удобни и маневрени на летището. Имайки предвид, че освен багаж в един такъв куфар, ще бъдат поместени и документи и лаптоп, а може би и таблет, е силно вероятно теглото му да бъде в горната граница да допустимото за ръчен багаж. Със сигурност е по-приятно да може да се възползваме от колелцата в тази ситуация, за да си спестим носенето на ръка.

Що се отнася до материалите, бизнес куфарите, както всички дурги куфари за пътуване, могат да бъдат изработени от текстил или пластмаса, и се делят на твърди и меки куфари. Най-популярни са бизнес куфари от текстил и бизнес куфари от полипропилен. От скоро се предлагат и бизнес куфари направени от смес на ABS и текстил както е при куфар ENZO NORI. Друго важно условие е този делови куфар да бъде възможно най-лек, защото така има повече място за багаж.

Ако ви предстои делово пътуване, но нямате бизнес куфар, можете да сте сигурни, че ще намерите такъв при нас. Посетете нашите магазини в София, Бургас, Хасково и други градове или поръчайте своя нов бизнес куфар оналйн с безплатна доставка от нашия онлайн магазин.