Количка

Калъфи за лаптопи

Сортирай

Съвременните преносими компютри са изработени от дълготрайни материали и имат стилен и елегантен дизайн. Те обаче не са малка инвестиция и затова се нуждаят от предпазване при лек удар по невнимание или заливане с течности. С осигуряването на подходящи калъфи за лаптоп можете да защитите скъпото устройство.

Кога се налага използването на калъфи за лаптоп?

Ако сте от хората, които често изнасят лаптопа си навън, използват го в колата по работа или за забавление в парка с приятели, със сигурност се нуждаете от калъф.

Колкото и старателни грижи да полагате за скъпото устройство, винаги съществува риск да го залеете с кафе, вода или да го изпуснете неволно на пода. Това може да го повреди необратимо, затова покупката на подходящи калъфи за лаптоп позволяват да избегнете всички тези неприятности.

Как да изберем правилния калъф?

Дизайнът на съвременните калъфи за лаптоп се основават на няколко златни правила. Първо: те представляват големи джобове, с които устройството се обхваща от всички страни за защита от различни въздействия. Разкопчават се лесно с помощта на удобния цип. Макар че се носят най-вече под мишница, някои калъфи за лаптоп имат дръжки.

За да направите правилен избор, обърнете внимание на фактори като:

Размери

Много е важно размерите на калъфа да съответстват на корпуса на лаптопа. Ако устройството ви е например 17-инчово, трябва да избирате сред моделите калъфи за лаптоп предназначен за такива размери, а не 15-инчов или друг.

Използван материал

Най-често материалите за изработка на калъфите за лаптоп са синтетични като полиестер, неопрен, комбинация от кожа и текстил и др.

Полиестерът е водоустойчива материя, не се разкъсва и разтяга. Неопренът също е устойчив на влага, но и на слънчева светлина и не се износва лесно. По-луксозен вид имат калъфи за лаптоп от синтетична кожа и текстил.

Ниво на защита

В зависимост от обичайната ви практика за използване на лаптопа, ще изберете и нивото на защита на калъфа. Ако има големи предпоставки за физически контакт с други предмети или риск от заливане, по-добре се спрете на някой от непромокаемите или удароустойчиви модели.

Цвят

Наред с традиционните черен, сив и тъмно син цвят, могат да бъдат открити и калъфи за лаптоп в по-светли нюанси. Особено разнообразни са тези, които биха използвали дамите – розови, с десени на цветя и т.н.

Дизайнът на повечето калъфи за лаптоп включва и отделение за визитни картички, ноутбук, USB кабел, мишка и други аксесоари, което ги прави перфектен избор за съхранение на най-необходимите приспособления за работа с устройството.

Всички калъфи за лаптоп имат тънък профил, който позволява лесното им побиране в чанта, раница или куфарче.

Какви калъфи за лаптоп ви предлагаме в Paula Venti?

Многообразието на калъфи за лаптоп, с които разполагаме в категорията на онлайн магазина, ще ви помогне да се спрете на най-подходящия модел спрямо размера на вашето устройство и предпочитанията ви.

Сред предложенията ни ще откриете:

  • черни калъфи за лаптоп за 13-инчови устройства;
  • розови, сиви, черни и в друг цвят калъфи за лаптоп за 15-инчови устройства;
  • калъфи за лаптоп в синьо, розово и др. цветове за 17-инчови устройства и др.

Селектираните калъфи за лаптоп са изработени предимно от неопрен, който е гъвкав и издръжлив материал и ще предпази лаптопа ви от надрасквания и удари, за да го носите уверено навсякъде.

Моделите разполагат с вътрешен джоб от мрежеста материя, в която може да съхранявате и пренасяте удобно компютърна мишка, флашка и редица аксесоари.

Закопчаването е със здрав цип, който прави отварянето и затварянето бързо и лесно.

Разнообразието от цветове ще ви позволи да изберете калъф, с който да придадете стил и професионален вид на всяка визия. Независимо дали използвате лаптопа си за учене, работа, или развлекателни дейности, надеждната защита на калъфа му ще ви помогне да го предпазите от различни повреди и прах в ежедневието и по време на пътуване.

Защо да предпочетете покупка от Paula Venti?

Ако ви е необходим калъф, при нас ще откриете калъфи за лаптоп с различни размери, така че да сте сигурни за добрата им съвместимост с устройството.

Селекцията ни включва модели с високо качество и прецизна изработка. Дизайнът осигурява максимално добра защита, а цветовото разнообразие ще ви улесни да се спрете на най-подходящия спрямо предпочитанията ви за стил.

Качествени, практични и на добри цени, калъфите в Paula Venti са отличен избор на предпазващ и стилен аксесоар за преносимия ви компютър.