Количка

Ключодържатели

Едно от малките, полезни неща, които използваме всеки ден, без дори да се замислим, са ключодържателите. Те са практична вещ за лична употреба, но могат да се превърнат и в чудесен подарък с повод и без повод.

Какви видове има?

Този вид аксесоари съществуват в много разновидности, като всеки вид се характеризира със специфичен дизайн и функции. Едни от най-популярните са:

Кожени ключодържатели

Те са изработени от естествена кожа и имат класически и елегантен вид. Подходящи са за използване и от мъже, и от жени.

Метални ключодържатели

Изработените от метал и алуминий ключодържатели са много издръжливи при всекидневна употреба. Често са търсени за промоционални и рекламни цели.

С надписи

Подобни модели обикновено се избират от хора, които искат да изразят личен стил. Може да са със символи или надписи, отразяващи хобито или интересите на притежателя си.

Категория лукс

Има ключодържатели, които са направени от скъпи материали, най-често злато и сребро. Подходящи са за специален повод и за хора, ценители на елегантността.

Ключодържатели за автомобилни ключове

За ключовете на колата могат да се открият специални ключодържатели. Изработват се от различни материали и имат практична функция като например LED светлина.

Основното предназначение на ключодържателя е да съхранява ключовете ви от дома, вилата или офиса. Но тъй като се изработват от различни материали – кожа, метал, дърво, пластмаса, – и имат различен дизайн и функционалност, при внимателен избор на подходящия вариант могат да се превърнат в стилен аксесоар.

Как да изберете правилния ключодържател?

Поради многото дизайни и опции за ключодържатели вероятно ще се затрудните с вземането на решение. Разглеждайки различните предложения, важно е да предвидите няколко неща, когато избирате:

Цел на употреба

Ако ви трябва аксесоар за ключове за всекидневно използване, търсете удобен и функционален модел, който да има по-класически дизайн и осигурява лесен достъп до ключовете. Добре е да не заема много място, но и да гарантира сигурно захващане на свързаните към него ключове. За по-специален повод, както и за подарък, е добре да бъде с по-модерна визия и луксозно излъчване.

Материал на изработка

Какъв ще бъде материалът на изработка, зависи от предпочитанията и стила ви. И металните, и кожените ключодържатели са практични и издръжливи, стига да изберете марка, отличаваща се с високо качество и безупречна изработка.

Цветови решения

Производителите са се погрижили за голямото разнообразие от цветове, особено при кожените ключодържатели. От по-класически като черно и тъмно кафяво до модели с пъстри принтове – изборът ще зависи от вкуса на всеки.

Цена

Ще откриете ключодържатели в различни ценови категории в зависимост от вложените материали и наличието на допълнителни функционалности като например фенерче, отварачка, флашка и др. Макар и с малко по-висока цена, качественият и стилен ключодържател винаги е по-добър избор.

Какви ключодържатели ще откриете в Paula Venti?

В продуктовата ни категория ще намерите селекция от най-добрите кожени ключодържатели в дамски и мъжки варианти. Всички изглеждат добре, практични са и показват истинска класа.

Може да изберете за себе си или за подарък някой от следните ни предложения:

  • розови ключодържатели със змийски принт;
  • шарени ключодържатели с цветни мотиви;
  • ключодържатели от черна гладка кожа;
  • червени ключодържатели с флорални мотиви;
  • ключодържатели в черно с кроко мотиви и модерен дизайн и др.

Ще откриете още жълти, оранжеви, сини и в шарена палитра модели, с разнообразни щампи, с надписи и т.н. Повечето разполагат с основно отделение и външен джоб с цип, а също и с метална халка за ключове. Други са снабдени и с кукички за ключове.

Съобразно предпочитанията си може да се спрете на ключодържател със закопчаване с цип или с тик-так копче.

Относно размерите, те също са различни, но преобладават модели с височина 3,5 см, ширина 12 см и дълбочина 4,5 см - компактни и същевременно достатъчно големи за всеки тип ключове.

Какви са предимствата на предлаганите в Paula Venti ключодържатели?

Разнообразието от цветове и дизайни е първото, което ще ви направи впечатление, докато разглеждате отделните модели. Естествената кожа придава стилен външен вид, а освен това ще разчитате на здравина и дълготрайна употреба.

Качествената изработка и удобството, които предлагат за организация на ключовете, се съчетават с изключително добрите цени.

Красивият ключодържател от Paula Venti е аксесоар, който ще бъде с вас през целия ден и ще гарантира удобно съхранение, по-бързо откриване в чанта и лесен достъп до вашите ключове.