Количка

Раници и сакове

Добави в любими
Раница ENZO NORI модел MACO еко кожа син Раница ENZO NORI модел MACO еко кожа син
TIME TO TRAVEL -13 %
Модел: MACO Марка: ENZO NORI
45.00 лв. 52.00 лв.
Добави в любими
Раница ENZO NORI модел VERSUS черно-бял принт Раница ENZO NORI модел VERSUS черно-бял принт
TIME TO TRAVEL -13 %
Модел: VERSUS Марка: ENZO NORI
45.00 лв. 52.00 лв.
Добави в любими
Раница за училище ENZO NORI модел SKY син Раница за училище ENZO NORI модел SKY син
TIME TO TRAVEL -17 %
Модел: SKY Марка: ENZO NORI
35.00 лв. 42.00 лв.
Добави в любими
Раница за училище модел PLAYER полиестер син Раница за училище модел PLAYER полиестер син
TIME TO TRAVEL -17 %

За никого не е тайна, че съвременните раници могат да бъдат стилен аксесоар във вашия аутфит. Те носят работен дух, който може да свърши работа винаги и навсякъде и никой не би се притеснявал да бъде сбъркан с ученик или студент. В динамичния свят, в който живеем, се намират модели с много изгодни за раници цени. Удобни и ергономични, те са подходящи за носене в урбанизирания график.

Магазини Paula Venti разполагат с богато разнообразие на достъпни за раници цени. Както и за другите наши продукти, и за тях важи високото качество на изработка. Посетете ни в София, Стара Загора, Хасково, Бургас и Велико Търново, за да откриете изгодни за раници цени и да изберете своя предпочитан модел.

 

В изработката на нашите модели използваме ноу-хау за ергономичност, което сме придобили от опита ни с производство на куфари, дамски чанти и портфейли. Тази експертиза е безценна, защото насочва към ключовите места, които изискват по-сериозно подсигуряване и тези, които позволяват развихряне на дизайн. Независимо от стилистиката, предлаганите от нас за раници цени са удобни за вашия бюджет.

 

Paulaventi.com предоставя качествени бизнес раници, с които ще се чувствате спокойно и в най-тежката корпоративна атмосфера, когато трябва да извадите лаптопа или органайзера и да впечатлите всички с презентацията си. При по-завишените за раници цени сме заложили на бизнес изчистен дизайн, но в същото време те разполагат с върховна ергономия и функционалност.

 

В портфолиото ни ще откриете и туристически модели на подходящи за такива раници цени. Разполагат с достатъчен обем и редица отделения, в които да разпределите внимателно подготвения багаж за вашата разходка в планината. Имат двойно подсилено дъно, колани за багаж отдолу и отгоре, точки за закрепване на щеки, както и полезен обем от 45 литра. Оставили сме място и за casual раници, които да влязат в гардероба както на учениците, така и на учителите.