Количка

Подаръчни комплекти

Сортирай

Независимо за какъв повод търсим подарък за мъж или жена, обикновено един предмет не е достатъчен. Затова честа практика е изборът на цялостен сет. Подаръчни комплекти можем да си направим и сами, но в търговската мрежа ще открием невероятни попадения, подходящи за рожден ден, юбилей или друг празник.

Какви са предимствата на подаръчния комплект?

Изборът на готови подаръчни комплекти с аксесоари гарантира множество предимства, затова е привлекателна възможност за изненада.

Обикновено сетовете комбинират два продукта, а повече аксесоари означава и повече ползи. Те могат да са взаимно допълващи се – с еднакъв декоративен детайл, мотив на дизайна, щампа и т.н. за изграждане на зашеметяваща визия.

Не трябва да се пренебрегва и по-добрата обща цена за продуктите в комплекта, отколкото закупени поотделно.

С избора на подаръчни комплекти, подходящи за нуждите и предпочитанията на ваш скъп човек, ще демонстрирате своето специално отношение, което е важна част от емоцията на всеки празник.

Когато се затруднявате да изберете изненада или да изразите жест на благодарност и внимание към някого, да се спрете на подаръчни комплекти, е чудесно решение. Важното е да бъдат съобразени с интересите на човека, за когото са предназначени, и непременно да са с високо качество.

Какви подаръчни комплекти се срещат най-често?

Компилациите на продукти в различните подаръчни комплекти са неограничени и дават възможност за богат избор. Комплектът винаги трябва да отговаря на стила и вкуса на този, за когото е предназначен, на неговата възраст, на характера на взаимоотношенията ви, както и на тематиката на празника.

Има подаръчни комплекти с универсален характер и за такива се считат например сетове с ключодържател и несесер за грим за дама или кожен портфейл и колан за мъж.

Тези варианти са много желани и като бизнес подаръчни комплекти особено ако съчетават ключодържател или например портфейл от луксозна материя като естествената кожа.

Вариантите за подаръчни комплекти са наистина много и трябва да отделите време за проучване на всички възможности. Изборът на дизайн ще бъде по-лесен, ако имате представа за хобито на човека, за когото търсите подарък, и дали му допадат повече аксесоари със сантиментална стойност, или практични. Някои хора ще оценят повече традиционния подарък, а други – по-нестандартния, но предвид разнообразието от предложения на подаръчни комплекти, ще успеете да откриете готово решение за всеки повод.

Какви подаръчни комплекти предлагаме в Paula Venti?

Когато става въпрос за интересни и функционални подаръчни комплекти със зашеметяващ външен вид, ние в Paula Venti сме подбрали продукти, които със сигурност ще ви допаднат.

Без значение за кого търсите стилен подарък – за ваш близък или колега, – ето някои от луксозните предложения, които може да използвате:

Дамски подаръчни комплекти с несесер за грим и ключодържател

Двата продукта в сета са прецизно изработени от висок клас естествена кожа. Несесерът е с дръжка за ръка и може да бъде в различен цвят: в червен лак, син с цветя, в кафява или тъмна палитра и т.н. Във вътрешността му е обособено отделение с цип и вътрешен джоб.

Ключодържателят разполага с държач за ключове и външна халка от метал. Във вътрешната му част има основно отделение, а във външната – преден джоб с цип.

Мъжки подаръчни комплекти с портфейл и колан

С особена елегантност сред предложенията се откроява подаръчният сет от портфейл и колан, изработени от естествена кожа в класически черен цвят.

Портфейлът е с отделение за банкноти, за карти и документи и вътрешен монетник.

Коланът е с широчина 3,6 см и дебелина 3 мм, а токата му е автоматична.

Тези и останалите подаръчни комплекти ще получите опаковани в елегантна кутия, за да бъде изненадата ви още по-вълнуваща.

Защо да изберете подаръчен комплект от Paula Venti?

Няма по-добър начин да покажете своето внимание и уважение към някого със стилен и качествен подарък. Такива са нашите подаръчни комплекти, които са отличен избор като изненада за роднина, приятел, отличил се служител или бизнес партньор.

Кожените аксесоари в удобните сетове са винаги актуални, излъчват изтънченост и класа, а благодарение на качеството на материалите и изработката ще разчитате на тяхната дълготрайна употреба и непроменени характеристики.

Възползвайте се от изключително добрите цени и промоционалните отстъпки на предложените подаръчни комплекти. Бързата ни и сигурна доставка гарантира, че ще успеете навреме да направите празника на ваш близък човек запомнящ се.