Количка

Пътни чанти

Добави в любими
Сак пътна чанта ENZO NORI модел SUNNY лилав Сак пътна чанта ENZO NORI модел SUNNY лилав
TIME TO TRAVEL -13 %
Модел: SUNNY Марка: ENZO NORI
65.00 лв. 75.00 лв.
Добави в любими
Сак пътна чанта ENZO NORI модел SUNNY син Сак пътна чанта ENZO NORI модел SUNNY син
TIME TO TRAVEL -13 %
Модел: SUNNY Марка: ENZO NORI
65.00 лв. 75.00 лв.
Добави в любими
Сак пътна чанта ENZO NORI модел SUNNY черен Сак пътна чанта ENZO NORI модел SUNNY черен
TIME TO TRAVEL -13 %
Модел: SUNNY Марка: ENZO NORI
65.00 лв. 75.00 лв.

Преди да тръгнем на път, често се замисляме дали да използваме пътна чанта или куфар. Предпочитаме пътната чанта, когато сме убедени, че не е нужно да пренасяме твърд преносител на багажа си. Ни е необходима просто пътна чанта, достатъчно просторна, за да събере всичко необходимо. Пътните чанти са удобни, ценово достъпни и особено подходящи, когато пренасяме голям багаж със самолет - за разлика от куфарите, които имат собствено тегло от поне килограм или два, при пътните чанти този проблем не съществува. Това е от решаващо значение, особено когато пътуваме със самолет, тъй като надвишаването на определени килограми води до риск от отхвърляне на багажа.

Външната мекота на пътната чанта може да заблуди - повечето модели са изненадващо здрави и укрепени, така че можете да разчитате на тяхната издръжливост. В зависимост от вашите нужди, можете да изберете пътни чанти с малък, среден или голям обем. Дръжките са стабилни и регулируеми, за да можете да ги настроите според размерите на тялото си – едно от големите предимства на пътните чанти пред куфарите, които обикновено липсва такава гъвкавост.

Кога ми е необходима пътна чанта?

Ако често пътувате, препоръката е за нещо по-компактно, леко и същевременно достатъчно голямо, за да приеме нужните ви вещи. Пътните чанти са практични, удобни и стилни, представлявайки идеалното решение в такива ситуации. Вероятно ще изберете покупка на пътна чанта предстои бизнес пътуване. С колелца или без тях, пътните чанти са винаги на разположение и са оборудвани с много отделения, за да разпределите вещите си така, че да не се повредят.

В общи линии, качеството на материалите, гъвкавостта на ремъците и подсилването на дъното, а при някои модели и добавена водоустойчивост, са основни характеристики както на пътните чанти, така и на саковете. Въпреки това, вторите се отличават със стил, който трябва да демонстрирате по време на делови пътувания, за да направите добро впечатление.