Количка

Spring Vibes  | 20.03 - 26.03.23г. *

Блог

22 Mar Как да избереш перфектните обувки за твоя тоалет?
0 413
Нека започнем с популярния цитат на Мерилин Монро: ”Дай на едно момиче правилните обувки и то може да завладее света!”Не е случайно това изказване, особено ако правилните обувки са съчетани и с подходящ тоалет. За да се изгради една красива и стилна визия, е необходимо всеки един детайл да бъде изпипан докрай. От това дрехите да бъдат твоят подходя..
13 Mar Модни тенденции през пролет 2023г - връщане към миналото
0 2191
На модния подиум все по-често се забелязва нахлуване на редица спомени от миналото, миналогодишни и дълго забравени модни тенденции от 90-те и 2000-те години. Това допринася някои от нашите любими, но вече забравени модни находки, отново да бъдат на мода. Ако напоследък имате обичайните за всяка жена мисли, като какво да облечете или коя дреха с ко..
08 Mar Популярните дамски чанти, които ще виждате навсякъде тази година
0 2969
Тазгодишните модни тенденции през пролет-лято 2023 г. ще бъдат насочени изцяло към цветните, кокетни и атрактивни модели дамски чанти. Ако сте в търсене на нова дамска чанта, която да добавите към гардероба си, значи сте на правилното място. Нова година, нова чанта! А какъв по-подходящ сезон от настъпващата пролет? Тя е пъстра, красива и наситена с..
22 Feb Куфарът ПАРИЖ, който ще те пренесе в града на любовта
0 5255
Не е случайно, че този куфар носи името на града на любовта - Париж. Самият куфар носи усещането за величествения град и стилът му не изневерява на парижката мода. Куфарът съчетава в себе си стил, елегантност, удобство и не на последно място - сигурност по време на път. Романтиката, която ни посреща и обгръща в Париж на всяка крачка, е сред основни..
25 Jan Многообразие от куфари за ръчен багаж - Как да изберем правилния?
0 4944
Многообразието на малките куфари или т.нар. куфари за ръчен багаж е голямо. Те са малки, компактни и удобни, както и преобладават красиви цветове между тях.Изборът на качествен и подходящ куфар е от ключово значение за всяко предстоящо пътуване. То ще ви гарантира спокойствие, удобство и щипка красота. В днешно време се предлагат най-различни вариа..
13 Jan Нови тенденции сред дамските обувки
0 4649
Нова година- нов късмет! Какъв по-голям късмет от това, да намериш перфектния чифт обувки! Започни новата година с нещо ново, което да те вдъхнови за бъдещи начинания. Подари на себе си подарък, с който да обновиш гардероба си и да освежиш тоалетите си. Дамските обувки са стилен и много важен аксесоар за всяка дама. Те говорят много за жената и за ..
23 Dec Украсете гардероба си с нови коледни аксесоари
0 1707
Декември е един от цветните и празнични студени месеци. Блясъкът и украсите около нас контрастират на студеното, мрачно време. Това е месецът на изненадите, празненствата и събиранията с роднини и приятели. Именно за това, нашите тоалети трябва да носят блясък и коледно настроение, с което всички ние свързваме месец декември. След като вече сме укр..
07 Dec Подготовка за коледните празници
0 999
Отново сме на прага на най-топлите и уютни празници, отново е декември и е време за подготовка за коледните празници. Настроението се повишава с всеки изминал ден и всеки трепетно очаква коледната нощ. Подготовката за тези празници е една от най-вълнуващите, защото тя е свързана с украсяване на елхата, избиране и опаковане на подаръци, изпичане на ..
18 Nov Есенно вдъхновение - модни тенденции (2022)
0 206
Есента е сезонът, който се свързва с цветните листа и уютните вечери. Това е моментът от годината, в който природата е най-цветна и най-красива, изпълнена е с пъстри, топли цветове, които спокойно можем да пренесем и в нашата визия.Ще ви представим някои интересни модни тенденции:Тазгодишните модни тенденции отново ще акцентират върху по-обемните д..
28 Oct Как да приложим в ежедневието кожените аксесоари?
0 81
Аксесоарите са незаменима част от ежедневието и намират приложение във всеки един тоалет. Също така, те могат да се превърнат в перфектния подарък за вас или вашите близки. Било то мъжки или дамски аксесоар, винаги ще бъде оценен подобаващо. Аксесоарите от естествена кожа имат своето предимство, защото са по-издръжливи и качествени. Въпросът как да..
26 Oct Чадърът като моден аксесоар и необходим другар в дъждовните месеци
0 65
Лошото време не трябва да е причина да отложите днешната работа за утре или да пропуснете възможност за забавление. Единственото, от което се нуждаете, е стилен и качествен чадър, който да ви спаси в дъждовното време. Той ще бъде вашето спасение и в същото време красив и стилен аксесоар, който да освежи вашата есенно-зимна визия. Студените месеци ..
12 Oct Мода или необходимост са цветните куфари
0 97
Всяко едно пътешествие е хубаво да започне с весело настроение и позитивна нагласа. Ключов момент за една хубаво прекарана почивка е подреденият багаж, събран в красив и впечатляващ куфар. Ако ви предстои ново пътуване и ви трябва нова пътна чанта или куфар, хубаво е да имате предвид  както размера, така и цвета– символиката има огромно значение! ..
Показва 1 до 12 от 50 (5 страници)