Меню
Your Cart
Включени Преглед и Тест за всяка пратка!

Блог

31 Aug Италиански дамски чанти – защо италианското качество е ненадминато?
0 235
Италиански дамски чанти – най-добрата инвестиция, която може да направите, що се касае до Вашият добър външен вид. Италианското качество е успяло да се докаже през годините, налагайки своето име в модния бранш. Създадени за хора, които имат стил и познават модните находки от километри, италианските дамски чанти завладяват безброй сърца! В тази стат..
31 Aug Ученически раници - какво трябва да знаем за тях?
0 189
Как да изберем подходяща ученическа раница е въпрос, който всеки отговорен родител си е задавал поне веднъж в живота. От особена важност е каква раница се избира на подрастващо дете: трябва да е удобна, модерна, да разполага с много компоненти, да се хареса на притежателя, да е на разумна цена. В крайна сметка, раницата ще се ползва почти всеки ден..
31 Aug Предимството да имаш комплект куфари
0 217
Куфарите винаги са били и ще продължават да бъдат най-предпочитания начин за съхранение и пренасяне на багаж. Могат да варират по форма, цвят и дизайн – мечтан аксесоар както за много дами, така и за много господа. Много хора притежават поне няколко куфара – различни, цветни и интересни, за да могат да се различават от останалите. Но често различни..
31 Aug Коланите и тяхното приложение в нашето ежедневие
0 119
Коланите са неотменна част от нашето ежедневие, като историята им може да се проследи много назад през годините. Тяхното приложение не е само едно – те могат да бъдат използвани като аксесоари, които да придържат облеклото, но могат да придобият и изцяло нов вид и предназначение. Коланите са и ще останат тенденция, която се изменя, но не остарява. ..
31 Aug Техники за Удължаване Живота на Изделия от Естествена Кожа
0 111
По-голяма част от нас притежава поне един чифт обувки от естествена кожа, дамска чанта, или пък някоя модна дреха или аксесоар, които ще се запазят във времето. Десетки години наред естествената кожа успява да ни спечели със своята издръжливост и добър външен вид, който – с нужните грижи, остава непроменен през годините. В тази статия ще разберете ..
19 Nov Кожени аксесоари - как малките неща говорят много за нас
1 388
Кожа. Продукт, който е толкова неразделна част от нашето ежедневие, че е трудно да си представим свят без нея. Изкуствена или естествена, кожата е материя, ползвана изключително много:  за чанти;якета;колани;визитници;ключодържатели;несесери;калъфи за документи и др.Чудите се на кой кожен аксесоар да се спрете? А може би търсите подарък?Един ключод..
13 Oct Летни и зимни чанти - Защо сезонът е важен?
0 391
Стане ли дума за любим аксесоар на дамите, безспорно това е дамската чанта. Това е този малък щрих, който може да придаде изцяло нова визия на всяко едно облекло, да носи свежест, да покаже класа, настроение и какво ли още не. Да, мили дами, нека отворим гардероба си, сигурно има голямо количество лавици с чанти от всякакъв вид: клъч, куфар, малки,..
23 Sep Малки мъжки чанти през рамо – стил, съчетан с удобство
0 469
Малките мъжки чанти през рамо са несъмнено част от арсеналът на модерния мъж. Изключителната практичност на този тип чанта е неоспорима – с достатъчно място за портфейл, ключове, телефон, с многото си отделения, и достатъчен обем, който да побере всичко необходимо, чантите през рамо са безспорен хит. Ако все още не притежавате такава чанта, не е къ..
11 Sep Защо да пътуваме с раница?
0 442
Раницата е практичен аксесоар, който изглежда, че скоро няма да бъде заместен от по-добра алтернатива. С достатъчно отделения, ергономичен дизайн и безкрайно море от видове и модели, раницата е чест спътник както на забързания човек, така и на свободния пътешественик. Именно тази практичност прави раницата задължителен аксесоар в поне един етап от ..
09 Jul Каква пътна чанта да изберем?
0 179
Всички знаем колко трудно е да напъхаме всичко необходимо в една пътна чанта. Трябват ни много джобове и прегради за да подредим всичко на мястото си, а и не са излишни чифт здрави колелца или заключващи се ципове. Все пак, няма нищо „по-хубаво“ от това да тичаме от единия терминал до другия за да се прекачим успешно на следващия си полет. Дали веч..
08 Jul Как да изберем подходяща раница - спортна раница, раница за лаптоп или дъфъл раница? част 2
0 392
Втора част от нашия опит да опишем раниците, които се предлагат и да ви помогнем в избора на подходяща раница. Ако сте пропуснали първа част, ще я откриете тук Как да изберем подходяща раница - спортна раница, раница за лаптоп или дъфъл раница?Раници с връзкиТези раници напомнят сакче за фитнес и се затварят с изтеглящи се връзки. Особени са и не с..
08 Jul Как да изберем подходяща раница - спортна раница, раница за лаптоп или дъфъл раница?
0 326
В някакъв момент от живота си, всички сме се чудили каква раница да си вземем, защото има всевъзможни видове. Но не всички пасват на нуждите ни, и понякога е трудно да се спрем на един вариант. Особено когато не разбираме от раници. Ето един списък, в който можете да видите основните видове раници и техните производни.Daypack раницаСемпла раница, к..
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да се подобри вашия потребителски опит и преживяване на сайта ни. Повече подробности в нашата Декларация за поверителност