Количка

Блог

15 May Какъв размер куфар за ръчен багаж да си купим за самолет?
0 15586
Ако планирате да пътувате със самолет, още преди да си закупите билет, трябва да проверите условията на компанията, касаещи багажа. Това е важно, за да изберете подходящ куфар за ръчен багаж. Ма..
27 Oct Модни тенденции сред обувките Есен-Зима 23-24 г.
0 60664
Кои са актуалните тенденции сред обувките тази година и кои модели ще бъдат модерни?За голямо щастие на повечето дами, тазгодишните модни тенденции се въртят около удобството и класиката с нотка на ек..
04 Sep Кой куфар е подходящ за мен
0 75380
Предстои ви пътуване и искате да си купите нов куфар или да подмените стария? Ние сме тук, за да ви дадем правилните насоки и да улесним вашия избор. Качественият и стилен куфар е първа стъпка към тов..
13 Jul Летни тенденции през този сезон 2023г.
0 78018
Лятото е сезонът на топлите и слънчеви дни, цветовете и доброто настроение. В този сезон всичко е цветно, пъстро и изпълнено с живот. Нека пренесем тези позитивни емоции и върху нашата визия и избора ..
16 May Идеи какво да подарим за абитуриентски бал
0 52571
Всяка година месец май се свързва с предстоящия бал на всички завършващи ученици и еуфорията около това важно за тях събитие. В навечерието на тези абитуриентски балове, които изпълват градовете с вес..
22 Mar Как да избереш перфектните обувки за твоя тоалет?
0 49840
Нека започнем с популярния цитат на Мерилин Монро: ”Дай на едно момиче правилните обувки и то може да завладее света!”Не е случайно това изказване, особено ако правилните обувки са съчетани и с подход..
13 Mar Модни тенденции през пролет 2023г - връщане към миналото
0 41860
На модния подиум все по-често се забелязва нахлуване на редица спомени от миналото, миналогодишни и дълго забравени модни тенденции от 90-те и 2000-те години. Това допринася някои от нашите любими, но..
08 Mar Популярните дамски чанти, които ще виждате навсякъде тази година
0 33967
Тазгодишните модни тенденции през пролет-лято 2023 г. ще бъдат насочени изцяло към цветните, кокетни и атрактивни модели дамски чанти. Ако сте в търсене на нова дамска чанта, която да добавите към гар..
22 Feb Куфарът ПАРИЖ, който ще те пренесе в града на любовта
0 26121
Не е случайно, че този куфар носи името на града на любовта - Париж. Самият куфар носи усещането за величествения град и стилът му не изневерява на парижката мода. Куфарът съчетава в себе си стил, еле..
25 Jan Многообразие от куфари за ръчен багаж - Как да изберем правилния?
0 22617
Многообразието на малките куфари или т.нар. куфари за ръчен багаж е голямо. Те са малки, компактни и удобни, както и преобладават красиви цветове между тях.Изборът на качествен и подходящ куфар е от к..
13 Jan Нови тенденции сред дамските обувки
0 19667
Нова година - нов късмет! Какъв по-голям късмет от това да намериш перфектния чифт обувки! Започни новата година с нещо ново, което да те вдъхнови за бъдещи начинания. Подари на себе си подарък, с кой..
23 Dec Украсете гардероба си с нови коледни аксесоари
0 16720
Декември е един от цветните и празнични студени месеци. Блясъкът и украсите около нас контрастират на студеното, мрачно време. Това е месецът на изненадите, празненствата и събиранията с роднини и при..
Показва 1 до 12 от 55 (5 страници)