Кои са актуалните тенденции сред обувките тази година и кои модели ще бъдат модерни?

За голямо щастие на повечето дами, тазгодишните модни тенденции се въртят около удобството и класиката с нотка на екстравагантност. Освен на удобство, някои дами предпочитат да заложат и на нов и различен цвят. Тази година това успешно може да се приложи, тъй като актуалният цвят ще бъде червеното с всичките му красиви нюанси. Дали ще заложите на червен тоалет или акцент ще бъдат само обувките в червено, това ще прецените вие. Но ви гарантираме, че ще изглеждате елегантно, модерно и стилно.

1. Червени обувки

Червеното е красив и женствен цвят, той носи страст и съществено сила и самоувереност на всяка дама, която го носи. Ако не обичате да експериментирате с дрехите и аксесоарите, а предпочитате да заложите на сигурното и комфорта, може да изберете неутрална визия и акцентът да бъде насочен върху обувките. Заложете на червен цвят обувки - дали ще бъде в бордо, винено червено или искряща малина, изборът е ваш.

2. Боти и ботуши с различна платформа и ток и масивни мокасини

На мода се връщат също така боти и ботуши с различна платформа и ток и масивните мокасини. При толкова голямо разнообразие едно е сигурно – всяка дама ще намери перфектния чифт за себе си този сезон!

Ботите в гръндж стил отново ще бъдат добра находка този сезон. Наред с любимите на всички кубинки, този сезон актуални ще са и боти в стил „байкър“. Акцентът при тях са най-различни катарами и грайферна подметка. Любопитното при тях е, че могат да бъдат съчетани както с поли и рокли, така и с панталон и любима връхна дреха.

3. Блестящи акценти

Друга особена тенденция този сезон ще бъдат и множеството блестящи акценти върху обувките. Моделите с блестящи мотиви или лаково покритие ще придадат свежа, атрактивна и закачлива нотка на цялата визия.

4. Ботушите

Всяка зима актуални са и ботушите. През този сезон те отново се нареждат сред най-предпочитаните модели обувки за всяка дама, както и красив и топъл аксесоар към визията. Дали ще заложите на ботуши над коляното или по-нисък модел, няма да сбъркате. Но едно е сигурно – високите ботуши над коляното са модел, който ще бъде в бъде на мода и през следващите сезони.

Някои дами залагат на удобството особено през студените зимни дни и предпочитат ботуши с мека и удобна платформа, която да ги предпазва от хлъзгавото и мокро време.

Но зимата е все пак сезонът и на най-светлите празници, в които преобладава красота, блясък и много поводи за събиране. Ако ви предстои коледно или новогодишно празненство, може спокойно да заложите и на ботуши с висок и елегантен ток, съчетани с красива рокля и да плените всички гости.

5. Ниски обувки

И не на последно място, актуални сред обувките този сезон ще бъдат и по-ниските модели. Те са винаги добър и практичен избор за ежедневието. Те са на ниска и удобна платформа, мекото и топло ходило ги прави перфектният избор за натовареното ежедневие на всяка дама.

Вече споменахме кой е трендът тази година сред цветовете, а именно червеното, но нека не забравяме че всички други цветове също имат своите предимства. Ако не обичате да експериментирате и предпочитате да залагате на сигурното, винаги може да се спрете на черен, кафяв, бежов или зелен цвят. Това са също предпочитани и харесвани цветове от много хора, защото са по-неутрални и могат да се съчетаят лесно с всеки есенно-зимен тоалет.