Нова година - нов късмет! Какъв по-голям късмет от това да намериш перфектния чифт обувки! Започни новата година с нещо ново, което да те вдъхнови за бъдещи начинания.

Подари на себе си подарък, с който да обновиш гардероба си и да освежиш тоалетите си.

Дамските обувки са стилен и много важен аксесоар за всяка дама. Те говорят много за жената и за нейния стил. Както лятото, така и зимата са сезони, в които има интересни и красиви модели обувки. За лятото са характерни чехли, сандали, кецове, които в последните години могат да се намерят с различна по големина платформа. За всеки по вкуса му. 

Зимната колекция от дамски обувки също не е за подценяване. Зимният сезон ни предоставя също много различни идеи за красиви визии. Нека не забравяме, че това е сезонът и на най-красивите и бляскави празници, а именно Коледа и Нова година!
Сред модните тенденции свързани с обувките, най-много се открои през последните години носенето на боти или ботуши в светли тонове. Това определено контрастира на лошото време и студените дни. Но това е хубава промяна, която успешно заменя черния цвят и тъмните тонове, характерни за студените месеци.
Сред тези тенденции място намира един по-светъл и натурален цветови спектър, започващ от бялото и неговите нюанси и достигащ до мекото бежово и карамелените тонове.
Този цвят обувки се съчетават с всички тоалети без проблем, но ако решите да заложите изцяло на светла, бяло-бежова визия, то непременно ще се превърнете в красива, снежна кралица!

Някои от по-актуалните модели зимни дамски обувки остават през годините вечна класика. Сред тях са високите ботуши, боти с връзки или без връзки, боти тип чорап или кубинки на платформа.

Високите ботуши са перфектен аксесоар за всяка дама, защото освен че са топли и удобни, те се съчетават перфектно с всяка рокля, пола или панталон. Дали ще бъдат на платформа или ток, това зависи индивидуално за всяка дама. Някои предпочитат стандартна височина, други залагат на ботуши до коляното, тип „чизми“.

Дамските боти са също доста предпочитан тип обувка за зимата. Те също са много удобни и топли и имат различни модели, различаващи се най-вече по дебелината на платформата и начина на закопчаване. Най-срещаните модели са тези с цип, с връзки, или в последно време актуалните боти тип чорап.

Както изборът на обувка, така и изборът на цвета е доста важен. Можем да заложим на класическо черно, което знаем че няма да ни подведе и винаги ще можем да го съчетаем лесно с всеки тоалет. Друг актуален зимен цвят за обувки е кафяво, бордо или бежов. В зависимост от предпочитанията, дамата може да заложи на класически изчистен цвят, или обувката да е с лаково покритие, което да внесе малко блясък във визията.

Нека не забравяме, че както при дрехите, чантите и аксесоарите, така и при обувките не по-малко красиви и интересни са цветните модели. Те също са добър избор, особено ако желаете да внесете цвят и настроение в тоалета си. За дамите, които обичат да експериментират с визията си, това е едно чудесно начало за новата година, от което всеки има нужда.