Лятото е сезонът на топлите и слънчеви дни, цветовете и доброто настроение. В този сезон всичко е цветно, пъстро и изпълнено с живот. Нека пренесем тези позитивни емоции и върху нашата визия и избора ни за аксесоари този сезон. 

Тазгодишните тенденции са свързани с актуалните дамски чанти, обувки и някои други интересни аксесоари

1. Дамски чанти

Дамската чанта остава аксесоарът, който е неизменна част от дамския ансамбъл на всяка жена. Всяка чанта може да допълни стила ви по уникален и неповторим начин. В зависимост от вашия повод, може да избирате измежду изобилие от модели и цветове. 

За работещите дами през лятото препоръчваме да разнообразят визията си с удобна, стилна и цветна дамска чанта. Ако се придържате към класическите модели, то поне ви препоръчваме да изберете топъл, летен цвят, който да допринесе за свежото ви настроение. Тези красиви цветове могат да бъдат: жълт, оранжев, розов, червен и др.

За лятната си почивка ви препоръчваме да изберете стилна и удобна дамска чанта през рамо. Това ще е вашето спасение, защото освен че чантата е с по-компактни размери, ще имате свободни ръце, с които може да хапвате сладолед или да пиете коктейл. Защо не? 

През този сезон има изобилие от малки дамски чанти, които могат да се носят както в ръка, така и през рамо. Те са красиви, стилни аксесоари, които ще бъдат един страхотен комплимент към вашата лятна визия. Заложете смело на ярък, наситен цвят, с който да привлече повече летни усмивки. Може това да бъде розово, цикламено, синьо, зелено, жълто, оранжево, а защо не и класическо бяло?

Когато говорим за удобство и летни почивки, не можем да пропуснем да споменем и новите актуални модели дамски чанти, а именно чанти през кръста. Те са малки, компактни, събират най-важните неща за една спокойна вечеря или следобедна разходка и могат да бъдат много стилни. Могат да се носят както през рамо, така и на кръста, зависи от предпочитанията. Неслучайно последните няколко лета, те се превърнаха в тотален хит.

2. Дамски обувки

Сред важните акценти това лято, не можем да пропуснем и дамските обувки. Лятото е сезонът на изобилие от красиви и нежни дамски обувки, като започнем от дамски сандали на ток или платформа, дамски чехли, дамски сникърси и др. 

Ако сте канена на вечеря или парти, бихме ви препоръчали да заложите на красиви дамски сандали. По ваше предпочитание, може да изберете на платформа или на ток. Те ще са един стилен аксесоар към вашата визия и ще подчертаят летния ви загар. Заложете отново на красиви, наситени цветове, с които гарантирано ще привлечете всички погледи. 

За следобедна разходка заложете на удобни дамски чехли, с които смело и уверено ще стъпвате, ще се наслаждавате на разходката и ще бъдат в крак с модата. Все по-често стават популярни чехлите като избор за обувка през лятото. 

3. Куфари

И не на последно място най-важната придобивка за всяко лятно приключение е именно куфарът. Изберете някои от новите летни модели с пъстри и наситени цветове, заложете на комфорта и удобството и се насладете на една прекрасна лятна почивка. 

За по-голямо ваше улеснение, може да заложите и на комплект куфари за цялото семейство. Освен че ще бъдете с еднакви цветове куфари, ще можете после спокойно да съхранявате куфарите един в друг и да спестите много място в дома си.