Всяка година месец май се свързва с предстоящия бал на всички завършващи ученици и еуфорията около това важно за тях събитие. 

В навечерието на тези абитуриентски балове, които изпълват градовете с весел шум и красиви тоалети, всеки си задава въпроса кой е най-подходящият подарък за щастливите подрастващи.

Подбрали сме няколко идеи за подаръци, с които да бъдете запомнени и да подарите усмивка на вашия абитуриент


1. На първо място бихме ви предложили да подарите чифт дамски обувки на висок ток.

Това е перфектният подарък за всяка дама, на която и предстои абитуриентски бал, както и бъдещи официални поводи, на които ще присъства. 

Съветваме ви да заложите на стандартен ток, който да не е прекалено висок, за да може дамата да се чувства спокойна и красива през цялата вечер. 

Може да изберете цвета на обувките да бъде като този на роклята или защо не контрастен цвят, с който дамата ще бъде запомнена и ще направи страхотно впечатление на всички гости и съученици. 

Дамските обувки на ток могат да бъдат използвани и след бала, което ги прави още по-перфектен подарък, защото така дамата ще може да им се радва още дълго време след завършването. 

Мъжкото съсловие също би оценило подобаващо нов чифт официални мъжки обувки. На тях също им предстоят бъдещи официални поводи, на които с удоволствие могат да разходят отново новите си обувки. Ако не сте сигурни за стила на бъдещия абитуриент, винаги може да заложите на класически черни мъжки обувки. Винаги ще му бъдат от полза, гарантираме ви! 


2. Следваща идея за дамски подарък е малка дамска чанта или чанта клъч

Изборът от тези малки, кокетни чанти за официални поводи е голям. Може отново да заложите на класически, неутрален цвят, за да отдадете повече заслужено внимание на роклята, или пък отново да изберете контрастен, атрактивен модел, с който дамата да остане запомнена завинаги. 

Предлагаме ви да заложите на малка, практична чанта - т.нар. чанта тип клъч, която да може да се носи както в ръка, така и на дълга дръжка тип верижка през рамо. Тези модели са много нежни, събират само най-необходимите вещи и ви гарантират една празнична и официална визия. 

Отново голям плюс на този подарък е, че е подходящ да се носи и на следващи официални събития, които ще придадат красива и стилна визия на всяка дама. 


3. Третата ни идея е да заложите на различни и интересни аксесоари, които може да обедините в един красив комплект, подбран лично от вас. 

Това ще придаде много лична и сантиментална нотка към вашия подарък. Ще бъде подбран от сърце и ще зарадвате бъдещия абитуриент. 

Съобразете аксесоарите, които ще изберете в комплекта спрямо бъдещия абитуриент. Ако е жена може да изберете ново дамско портмоне от естествена кожа в красив, наситен цвят, с несесер за грим и бонус ключодържател или калъф за документи

Ако абитуриентът е мъж, може да заложите и на вечната класика, която винаги ще бъде на мода, а именно комплект от мъжки портфейл от естествена кожа, кожен мъжки колан и калъф за документи

А ако ви е трудно да направите такова съчетание сами, ние сме подбрали няколко готови подаръчни комплекта, които да ви улеснят. Сигурни сме, че ще направите правилния избор за подарък на бъдещите абитуриенти и ще ги усмихнете в този така важен за тях ден!