Количка

Куфари 55х40х20см

Добави в любими
Куфар за ръчен багаж ENZO NORI модел MALIBU 55 см син Куфар за ръчен багаж ENZO NORI модел MALIBU 55 см син
TIME TO TRAVEL -23 %
Модел: MALIBU Марка: ENZO NORI
145.00 лв. 189.00 лв.

Paula Venti - впуснете се в света на качествените куфари 55х40х20 см, подходящи за ръчен багаж. В тази категория ще откриете куфари за ръчен багаж, които предлагат перфектното съчетание между стил, удобство и издръжливост. Независимо дали отивате на бизнес командировка, или екзотично пътешествие, нуждата от куфар за ръчен багаж е неизменна.

Какво представляват куфарите за ръчен багаж?

От Paula Venti знаем, че всяко пътуване започва с подготовката на багажа. Нашите куфари 55х40х20 за ръчен багаж предлагат удобство и комфорт. Отговарят на изискванията за ръчен багаж на всички авиокомпании, като освен с компактност, впечатляват и с оптимално пространство за съхранение и организация на вашите вещи по време на път.

Предлаганите куфари 55х40х20 могат да бъдат твърди или меки, като изборът е съобразно нуждите ви. Кои са предимствата на куфара за ръчен багаж пред това да изберете раница или сак за вашето предстоящо пътуване?

  • Дрехите ви не се мачкат - багажът ви ще остане подреден, дрехите няма да бъдат смачкани и лесно ще откриете всяка една вещ в куфара;
  • Лесни са за придвижване, благодарение на четирите безшумни колела със силиконово покритие, които свободно се движат на 360° 
  • Предпазват багажа ви от намокряне, смачкване и/или счупване при пренос;
  • Куфарите имат сигурно затваряне и можете да сте спокойни за безопасността на вашите вещи.

Какви куфари 55х40х20 ще откриете в тази категория?

В Paula Venti ще откриете перфектните куфари с размери 55х40х20, отговарящи на вашите нужди и предпочитания. В продуктовото ни портфолио са налични:

Куфари 55х40х20 с удобно заключване

В колекцията ни куфари 55х40х20 ще откриете богато разнообразие от модели, включително такива със заключване с катинар и варианти с TSA код. Ако изберете куфар с катинар, то сами ще трябва да създадете код, който да запомните.

Специалният механизъм за заключване на предлаганите куфари гарантира безопасност. Дори и при необходимост от отваряне за проверка  от службите за сигурност, заключващият механизъм не би бил повод за какъвто и да е било проблем, тъй като може да бъде отворен с помощта на универсален ключ за куфари, с какъвто разполагат проверяващите органи.

Практични за употреба

Всички налични куфари 55х40х20 в категорията ни имат лек и удобен механизъм за пренасяне с изтегляща се дръжка. Тя е изработена от алуминий и дава възможност за регулиране в различни степени. По този начин куфарите могат да бъдат използвани от всеки, независимо от ръста му.

Оборудвани са със свободно въртящи се колелца, което допълнително улеснява пренасянето им навсякъде, без да създават дискомфорт и тежест.

Стилен дизайн и издръжливост

В богатия ни асортимент от куфари 55х40х20 за ръчен багаж ще откриете огромно разнообразие от модели, изработени от висококачествени материали. Те са леки, функционални и издръжливи. Тези куфари ви гарантират спокойствие и комфорт, вашият багаж ще бъде защитен от външни фактори, удари или проникване на течности.

Що се отнася до дизайна - ще откриете различни цветове и модели, като със сигурност ще откриете перфектния куфар, който да отговаря на вашия стил.

Достатъчно пространство

Въпреки компактните си размери от 55х40х20 см, обемът им достига приблизително до 40 литра. С други думи, ще можете да съберете достатъчно багаж за едно безпроблемно и удобно пътуване. Теглото на куфарите е около 2 кг и половина, а на тези, изработени от текстил - около 3 кг.

Защо да изберете магазина на Paula Venti за покупка на куфари 55х40х20?

Нашата основна цел е да ви предоставим най-доброто съотношение между цена и качество при нужда от куфари 55х40х20. При нас получавате:

  • Високо качество на изгодни цени - куфарите са с гаранция за най-високо качество. Изработени са от висококачествени материали, като това не означава, че цените им ще натежат на бюджета ви. Напротив - при нас можете да ги закупите на много изгодни цени; 
  • Здравина и сигурност - нашите артикули гарантират здравина и сигурност, тъй като в производството им влагаме качествени и надеждни материали.
  • Иновация в дизайна - нашите куфари 55х40х20 са истинска иновация в дизайна. Те съчетават функционалност и естетика, а това ги прави чудесни решения, отговарящи на нуждите на всеки пътуващ човек. Всеки детайл е проектиран с внимание, като ви предоставя не просто куфар, а стилен аксесоар, отразяващ вашата индивидуалност.
  • Експертно обслужване - в Paula Venti не се грижим само за качеството на продуктите си, но и за нашите клиенти. Гарантираме експертно обслужване, като можем да ви предоставим нужните съвети и помощ при избора на перфектния куфар спрямо вашите нужди.

 

Вземете своя куфар 55х40х20 от Paula Venti за безпроблемни и незабравими пътувания. Ние не предлагаме просто куфари, а гаранция за едно страхотно пътешествие.