Количка

Големи куфари

Сортирай
Модел: MALIBU Марка: ENZO NORI
175.00 лв. 249.00 лв.
Модел: CAPRI Марка: ENZO NORI
89.00 лв. 218.00 лв.
Модел: ATINA Марка: ENZO NORI
92.00 лв. 218.00 лв.
Добави в любими
Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен светло син Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен светло син
Само Онлайн SUNNY DAYS -54 %
Модел: MALIBU Марка: ENZO NORI
175.00 лв. 249.00 лв.
Добави в любими
Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен тъмно син Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен тъмно син
Само Онлайн SUNNY DAYS -54 %
Модел: ATINA Марка: ENZO NORI
92.00 лв. 218.00 лв.
Модел: ATINA Марка: ENZO NORI
92.00 лв. 218.00 лв.
Добави в любими
Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен черен Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен черен
Само Онлайн SUNNY DAYS -54 %
Добави в любими
Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен бордо Голям куфар KREAL модел MALTA 75 см полипропилен бордо
Само Онлайн SUNNY DAYS -54 %
Модел: CAPRI Марка: ENZO NORI
89.00 лв. 218.00 лв.
Модел: MALIBU Марка: ENZO NORI
175.00 лв. 249.00 лв.
Модел: MALAGA Марка: ENZO NORI
94.00 лв. 229.00 лв.

Когато ни предстои дълго далечно пътуване и планираме да отсъстваме за дълъг период от време, се замисляме как да пренесем максимално багаж с нас. Често избираме да пътуваме със самолет, а това води със себе си редица ограничения свързани с нашия багаж като например тегло, размер или какво бихме могли да вземем със себе си. В тези случаи най-добрия избор обикновено е да се сдобием с голям куфар с колелца. Така можем да поберем максимално много багаж в един твърд или мек куфар, който удобно да придвижваме използвайки колелца му.

Какви видове големи куфари има?

Големите куфари за багаж могат да бъдат меки и твърди куфари. В зависимост от нашата нужда за предпазване на багажа, можем да заложим на едното или другото. В момента на пазара се появиха ултра леки куфари – това е твърд куфар, който е изключително лек, което означава, че ще можем да вземем повече багаж. Голям мек куфар може да бъде страхотен избор, когато всеки допълнителен литър обем е от значение. Текстилните големи куфари често имат допълнителен цип за разширяване на обема, което се среща и при някои твърди куфари за пътуване.

От какъв материал са изработени куфарите с колелца?

Що се отнася до броя на колелца, несъмнено е по-лесно да се движим с куфар на 4 колелца, когато сме на летището. Така цялата тежест на багажа се разпределя между колелцата, а ние просто бутаме нашия куфар до себе си. Разбира се, важно е да се отбележи, че куфарите с 2 колелца имат предимството, че колелцата са до голяма степен скрити в корпуса на куфара, което ги защитава от удар. Точно такива се срещат най-често сред меките куфари.

Освен материала, теглото и колелца на куфара, има и още един важен фактор. Размера на куфара е ключов за нашето пътуване. А когато става дума за големи куфари, колкото по-голям е размера, толкова по-добре. Овен в случаите, когато авиокомпанията налага ограничения за размера, разбира се. Когато ни трябва наистина голям куфар, искаме някой, който е с височина над 75 см. или дори повече, каквитo често са големите твърди куфари.

В случаите, когато няма да пътуваме сами и са ни необходими повече куфари, често е разумно след като разгледаме за куфари онлайн и си харесаме определен модел, да попитаме дали не е възможно да закупим куфари комплект от този модел. Често по този начин, можем да се сдобием с необходимия ни куфар за пътуване на още по-добра за куфари цена. Комплект куфари не само може да ни спести пари, но също така ни прави сигурни, че сме готови за всяко пътуване, що се отнася до събиране на багажа ни. Хубаво е да гледаме да избираме комплекта куфари така, че малкия размер да е подходящ за ръчен багаж.

Ако търсите голям куфари или комплект куфари, със сигурност ще ги откриете при нас. Нашето разнообразие от модели и цветове, съчетано със страхотните ни цени, ще ви остави доволни. Посетете и нашите магазини в София, Хасково, Бургас и други градове.