Количка

Мъжки бизнес чанти

Сортирай

От чанти в ежедневието не се нуждаят само дамите. На деловия мъж също му трябва чанта, в която да съхранява личните си вещи, документи и различни работни материали. За тази цел са предвидени удобните и надеждни мъжки бизнес чанти, които допълват по перфектен начин индивидуалния ви стил на обличане.

Бизнес чантите за мъже – за практичност и организираност в ежедневието

Динамиката на работното ежедневие и високите изисквания в сферата на бизнеса изискват максимално удобство при носене на най-важните принадлежности. Отлично решение за това са функционалните мъжки бизнес чанти.

Материалите, от които се изработват, са разнообразни, но най-често се срещат естествената кожа и полиестерът. Сред предпочитаните са тези, които са изработени от естествена кожа заради здравината и елегантния външен вид. Производителите предлагат мъжки бизнес чанти, различаващи се по обем и функционалност. Те разполагат с няколко основни отделения, с предни джобове и заден джоб с цип, специални органайзери за телефон, документи и т.н. Обикновено притежават и отделение за лаптоп.

Разцветките при модерните мъжки бизнес чанти следват класическата линия за черен, тъмно син и кафяв цвят, но се срещат и в бежово или в двуцветен тъмен принт. Това позволява лесното съчетаване с различни компоненти в облеклото и останалите аксесоари.

Ще попаднете на впечатляващи мъжки бизнес чанти с различна големина, а по отношение на формата преобладава класическата правоъгълна.

Елегантната визия, класическите и винаги актуални цветове на предлаганите мъжки бизнес чанти допълват идеално деловия външен вид на всеки мъж. С изчистения си дизайн, отлично разпределение и удобни дръжки те са подходящ избор, когато се търси не само комфорт, но и визия с висока класа.

Как да изберете правилната бизнес чанта?

Подходящо избраната бизнес чанта говори много за притежателя си, освен че му предоставя удобство в работното ежедневие. Типовете мъжки бизнес чанти са наистина много и изборът понякога не е никак лесен.

Съобразно бюджета

Преди да направите конкретния избор, определете на каква инвестиция сте готови. Качествените кожени чанти винаги струват повече, но оправдават цената си със здравина, прецизна изработка и стил.

Материал

Заложете на естествената кожа, ако искате чантата ви да има дълготраен живот. При това кожената чанта носи послание за лукс и класа във всяка мъжка визия.

Функционалност

Външният вид на чантата е важен, но тъй като използването ѝ е с цел да улесни максимално бизнес ежедневието, трябва да предлага и удобна вътрешна част. Заложете на модел с повече отделения, включително и за лаптоп.

Преценете и дали имате нужда от дълга дръжка, или ще предпочетете някой от моделите мъжки бизнес чанти само с къси дръжки.

Размер

Добре е да се спрете на чанта с такива размери, които да ви позволят лесно носене. Ако предпочетете малка бизнес чанта от типа борсета, пак ще има място за много лични и работни принадлежности и за документи, но не и за лаптоп.

Стил

Не забравяйте да съобразите модела на чантата с вашия стил. За класически и консервативни се считат черните мъжки бизнес чанти, подходящи повече за формален повод, изискващ официално облекло. С ежедневно облекло може да носите чанта в неутрални цветове.

Какви мъжки бизнес чанти предлагаме в Paula Venti?

В продуктовата категория на Paula Venti ви представяме идеалните мъжки бизнес чанти за всеки делови мъж. Ако търсите бизнес чанта с удобни размери и вътрешно разпределение, от качествени материали и със стилен дизайн, изберете някой от моделите ни и той ще отговори всичките ви очаквания.

Сред предложенията ни ще откриете:

  • черни, тъмно кафяви, тъмно сини и други мъжки бизнес чанти от естествена кожа и фина напа;
  • мъжки бизнес чанти с къси дръжки или с комбинация от къси и дълги дръжки;
  • мъжки бизнес чанти с различни размери и вътрешно разпределение;
  • мъжки бизнес чанти с отделение за лаптоп и неговите аксесоари;
  • мъжки бизнес чанти с различен тип затваряне и др.

Предложените мъжки бизнес чанти са подходящи за употреба както от работещи в офис господа, така например и за хора с динамични професии, изискващи готовност за множество делови срещи. Чантите не само изглеждат добре, но се отличават и с издръжливост и може да се носят през всеки един сезон.

Защо да поръчате мъжки бизнес чанти от Paula Venti?

В онлайн магазина си предлагаме на клиентите богат избор на мъжки бизнес чанти със стилен вид и от материали с изключително качество. То е съчетано с изчистена класическа визия на моделите и функционалност, особено желана и необходима във всекидневието.

Закупувайки си онлайн бизнес чанта от магазина на Paula Venti, ще бъдете сигурни, че на добра цена ще получите продукт с високо качество и дизайн, подходящ да допълните професионалната си визия.