Количка

Мъжки чанти през рамо

Сортирай

Идеята, че носенето на чанта е характерно само за жените, отдавна се смята за невалидна. От години чанти носят и мъжете, само че от определен тип. Модните тенденции налагат моделите през рамо за свободното време, за работа и дори за неформална вечеря. В тях господата могат да съхраняват документи, ценности и други важни вещи, затова и производителите предлагат богата гама от модерни мъжки чанти през рамо.

На какви ползи ще разчитате?

От по-семпли и изчистени модели до тези с метални и други стилни орнаменти, чантите през рамо ще отговорят на очакванията на всички представители на силния пол.

За съвременния мъж е почти задължително да разполага в ежедневието с подходяща чанта през рамо. С нея не само ще бъдете модерни, но ще получите и редица ползи.

Мъжки чанти през рамо - комфорт и свобода всеки ден

Мъжът се нуждае от чанта, която през целия ден да бъде с него и да побира важни вещи като портфейл, ключове, телефон и т.н. Ако чантата е по-голяма, може да съхраните в нея и по-големи вещи. Така всичко необходимо ще бъде с вас на сигурно място, а и ръцете ви ще бъдат свободни.

Мъжки чанти през рамо за подчертаване на стила

Предлаганите днес мъжки чанти през рамо са от аксесоарите, които допринасят за постигане на спортно-елегантен стил. Въпреки че много мъжки чанти през рамо са от висококачествен текстил, кожените се отличават с по-голяма издръжливост и най-вече – по-луксозно излъчване.

Като цветови решения се предпочитат най-вече класическите черен и кафяв, но и тъмно син и бежов, а може да откриете и в други актуални разцветки, които да съчетаете по най-добрия начин с облеклото си.

Как да изберем подходяща чанта за през рамо?

Превърнали се в популярен аксесоар, днес мъжки чанти през рамо се изработват в десетки варианти. За да намерите най-доброто предложение за себе си, не е достатъчно някой модел да ви хареса само на пръв поглед.

Освен естетичния вид, обърнете внимание и на фактори като:

Обем

В зависимост от броя и вида на вещите, които искате да носите в чантата, трябва да се спрете на модел с подходящ размер и обем. Дори и тези с по-малки размери може да разполагат с оптимално разпределение за по-удобна организация на съдържанието.

Обикновено всички мъжки чанти през рамо включват едно или няколко основни отделения, поне един вътрешен джоб, поставки за химикали, телефон и документи. Някои са с предно отделение под капака и външни отделения в предната и задната част.

Материя

Най-често сред материите, вложени в изработката на мъжки чанти през рамо, преобладават кожа – естествена или еко, текстил или комбинация от различни тъкани. За вечно актуална се смята естествената кожа, не само защото излъчва стил, но и при правилна поддръжка запазва зашеметяващия си външен вид по-дълго.

Дръжка

Един от факторите, които ще изиграят роля за удобното носене на чантата, е дължината и широчината на дръжката. Ако презрамката е твърде дълга или къса, това пречи на движенията и се отразява неблагоприятно на цялата визия.

Какви са нашите предложения за мъжки чанти през рамо?

За нас в Paula Venti е важно да се почувствате удовлетворение след покупката си, затова в категорията сме включили богат асортимент от:

  • мъжки чанти през рамо, най-вече изработени от естествена кожа, текстил и др.;
  • мъжки чанти през рамо в кафяви, черни, сиви, тъмно сини и други цветови варианти;
  • мъжки чанти през рамо в правоъгълна, овална или друга форма;
  • мъжки чанти през рамо с разнообразна големина;
  • мъжки чанти през рамо с комбинация от дълга и къса дръжка;
  • мъжки чанти през рамо с много възможности за вътрешно разпределение и начини на затваряне.

Всички модели са много удобни за съхранение на вещи, благодарение на вътрешните си прегради и отделения. Ако предпочитате по-компактен модел, във външните джобове може да поставите ключове, телефон или нещо друго, за да ви бъдат постоянно под ръка.

Защо да се доверите на Paula Venti?

Ние знаем колко важно е за вас в динамичното ежедневие да разполагате с надеждни и удобни аксесоари, а подходящо избраната чанта със сигурност ще допринесе за вашия комфорт. Всички артикули в онлайн магазина ни са с гарантирано качество, безупречна изработка и на изгодни цени.

Функционалните мъжки чанти през рамо представляват отлично решение за всяка ситуация в свободното време или на работа. Само с няколко клика може да филтрирате наличните аксесоари по важните за вас характеристики. Подробните описания ще ви насочат лесно сред разнообразието от размери, дизайни и цветове, за да изберете най-точния модел за себе си или да направите стилен подарък.