Модерната и стилна жена обича чантите си, и има много от тях. Вечерна чанта, чанта за едно рамо, класическа дамска чанта, балната чантичка, която е съхранила споменът за една незабравима вечер. Не можем да не споменем и удобната чанта тип торба, която я е спасявала много пъти, както и привлекателната клъч чантичка, която е подчертавала визията й в малките часове. А защо не и повече?

И в чантите има класика в жанра. Ето ги и най-известните и често ползвани дамски чанти, които са се доказали с времето. 

Класическа дамска чанта - чанта на едно рамо

Дамска чанта на едно рамо е безспорен фаворит за много от жените: практична и стилна, тя подхожда на всеки повод – официални събития, в офиса, на разходка, за ежедневно носене...изборът зависи от вас.  А с нашите модели, които могат да се носят и на едно рамо с къса дръжка, и през тялото с по-дълга дръжка, имате свободата да комбинирате много повече стилове, в зависимост от повода и предпочитанията.

Дамски чанти клъч – малки, но стилни

Клъч чанта определено извежда на преден план минималистичната нагласа: с място само за най-важните вещи, тази стилна дамска чанта играе повече роля на аксесоар и дори бижу, отколкото на практична вещ. Без дръжки и с малко място, клъч чантичката е толкова изящна, че веднага събира погледите. Задължителен елемент от гардероба на жената, която не се страхува да покаже стила си.

Чанти през рамото (месинджър чанти, пощальонски чанти)

Този тип чанта е идеален за жената, която живее забързано. С достатъчно обем, че да побере всичко необходимо за деня, чантата може да се открие в най-различни разновидности. С функционалността и обема на тази чанта, можете да издържите на натовареният работен ден, но и да имате място за една незабравима вечер. За вас остава решението какво да съберете – но с тази чанта, обемът ви е гарантиран.

Дамски кожени раници

Несъмнено последният писък на модата, дамските кожени раници много бързо се наложиха като ежедневна чанта, която присъства в гардероба на всяка жена. Страхотното съчетание от стил, мода и практичност в една дамска чанта, ги превръща в изкушение, на което дамите просто не могат да устоят. Дамските ранички достатъчно място и прегради, за да бъдат използвани за ежедневни чанти. В същото време са атрактивни и актуални, което ги прави перфектни за неформални вечерни излизания. Насладете се на огромното ни разнообразие като разгледате нашите дамски раници оналйн.

Дамска чанта тип торба

Ако си мислите, че месинджър чантата е най-обемната от  всичките, имаме още едно, още по-голямо предложение: чантата тип торба. Една идея по-женствена от месиднжър чантите, които са предпочитани и от мъжете, с чантата тип торба можете да покажете своята свободна, разчупена и импулсивна натура. Тази чанта ще побере всичко, и дори още малко. Чантите тип торба наблягат на пространството, често им липсват множеството отделения, и могат да изглеждат чудесно както с малко неща вътре, така и напълнени. 

С възможностите на тази чанта можете дори да се отдадете на спонтанна екскурзия. Е, ако все пак имате нужда от повече багаж, нашите куфари и пътни чанти са насреща.

Която и чанта да изберете, нашето разнообразие от модели е тук за Вас. Разгледайте колекцията ни дамски чанти онлайн или посетете някой от нашите физически магазини в цялата страна.


Автор: Ивелина Атанасова