Количка

Мъжки мокасини

Сортирай

Мокасините са моден избор за мъжки обувки и започват историята си като леки обувки, изработени от захванати с шевове меки парчета кожа. Основната им характеристика – практичност – се е запазила и днес, но съвременните мъжки мокасини придобиват и други предимства, за да бъдат стилно решение за изисканите господа.

Мъжките мокасини – обувки с голям потенциал

Мокасините биват кожени, велурени или текстилни, имат мека конструкция и носенето им гарантира целодневен комфорт. Дизайнът им е или леко заоблен, или издължен в областта на пръстите и изглежда ефектно и в двата случая.

Лесно ще откриете както изчистени модели, така и с различни декоративни елементи. При някои мъжки мокасини подметката е с цвят, контрастен на горната част, и може да е леко удебелена. Типично за мокасините е да бъдат без връзки, но ако има такива, те са по-скоро за украса.

По отношение на цветовете мъжките мокасини основно са издържани в класически черен, кафяв, тъмносин, бежов цвят, но има и бели, светлосиви, в бордо, в няколко нюанса и т.н.

Без значение от цвета и дизайна си, всички мъжки мокасини излъчват класа и добрия естетическия усет на притежателя си. Летните модели може да включват мрежест панел или перфорация за подобряване на въздушния поток и са идеални за градинско парти, лятна сватба или случаен излет.

С мъжки мокасини ще оставите трайно позитивно впечатление в неформална или формална обстановка. Ако се явявате на интервю за работа или ви предстои важна среща с клиенти, с чифт луксозни мъжки мокасини от каталога на Paula Venti ще демонстрирате повече увереност и силна индивидуалност.

За какви стилове са подходящи мъжки мокасини?

Всички цветове на мъжките мокасини с лекота се интегрират в различни тоалети за създаване на ежедневна или по-официална визия. Те комбинират по своеобразен начин спортни и елегантни обувки и са предпочитани от мъже, които искат към формалния стил да добавят доза непринуденост.

Комбинациите на съвременните мъжки мокасини с облекло могат да са най-разнообразни в зависимост от модела и повода.

Мъжки мокасини за бизнес стил

Неслучайно мокасините са много популярен избор сред елегантните господа, особено ако става дума за създаване на зашеметяващо офис облекло. За сериозни бизнес срещи кожени мъжки мокасини, съчетани с класически костюм, е печеливша комбинация. Дължината на панталоните трябва да бъде до предния ръб на горната част на обувките.

Мъжки мокасини за полуформален стил

Конструирането на визия в полуформален стил може да се постигне лесно с елегантни велурени мокасини в комбинация с панталони или дънки, с риза и яке или блейзър. Ако полуформалната стилизация е лятна, трябва да предпочетете мъжки мокасини в по-светли цветове.

Мъжки мокасини за неформален стил

По отношение на съчетаването на цвета на мокасините с облеклото, ще постигнете ефектни визии и с класически цветове, и с по-артистични тонове.

Черни и кафяви мъжки мокасини изглеждат хармонично с панталони в синьо и сива риза. Кафявите модели мокасини са чудесен избор и за черен или бял костюм в бизнес стил.

Ако изборът ви са бели мокасини, комбинирайте ги с костюм в същия цвят. Ярките цветни мокасини най-добре се съчетават с ежедневни практични облекла в неутрални нюанси.

Кожените и велурените мокасини е добре да се комбинират с по-плътни материи като фина вълна, деним и туид, а текстилните – с памучни, ленени или тънки смесени тъкани.

Какви мъжки мокасини ви предлагаме в Paula Venti?

Ако сте в процес на търсене на перфектните мъжки мокасини, в Paula Venti със сигурност ще ги откриете. Благодарение на внимателно подбраната селекция от висококачествени модели, онлайн магазинът предлага богата гама от стилове, материали и цветове.

На вашите изисквания може да отговорят:

  • изработени от естествена кожа мъжки мокасини в син, черен, кафяв и други цветове;
  • велурени мъжки мокасини в бежово, сиво;
  • мъжки мокасини с контрастна подметка, декоративен кожен или метален елемент и т.н.

Може да избирате модели с по-изчистена горна част или декоративни видими шевове, с равна или леко издигната на петата подметка и редица други.

Защо да предпочетете Paula Venti?

Нашите мъжки мокасини се отличават с изключително качество на материалите и изработката, а дизайнът им е съобразен с последните модни тенденции.

Практичността, издръжливостта и стилната им визия, съчетани с добрите цени, ще направят покупката ви истински сполучлива инвестиция в собствения ви комфорт.