Ще ви представим 10 лесни стъпки, с които ще ви улесним при подготовката на багаж преди всяко пътуване.

Стъпка №1 - Изисквания за размерите на куфарите

Най-важното, ако пътувате със самолет е да разберете какви са специфичните изисквания на вашата авиокомпания за размерите на куфари. Важно е да обърнете внимание, че различните авиокомпании имат право да налагат собствени изисквания за размера на куфари за ръчен багаж. За ваше собствено спокойствие, ви предлагаме винаги да проверявате предварително изискванията на избраната от вас авиокомпания, за да сте сигурни, че новият ви куфар отговаря на техните размери.

Стъпка №2 - Избор на куфари

Следващата важна стъпка, ако нямате подходящ куфар, е да го изберете. Ако ви е нужна помощ за това, може да прочете нашата статия, която ще ви помогне да направите правилния избор на куфар. В зависимост от вашите предпочитания и нужди, може да заложите на малък, среден, голям куфар, а защо не и комплект куфари, ако сте планували да направите семейна почивка.

Стъпка №3 - Избор на чанти или раници за пътуване

Куфарът е неизменна част от всяко пътуване, но нека да не подценяваме и важността на всяка дамска чанта или дамска раница, която също е задължителен аксесоар за жената при всяко пътуване. Това важи в пълна силна и за мъжките аксесоари - чанта, раница, раница за лаптоп и др. За всеки човек е важно да избере подходящата чанта или раница за пътуване, в която ще съхранява най-важните неща като телефон, портмоне, документи, ключове, чадър, за да може спокойно да се наслаждава на разходките и забележителностите в новия град.

Стъпка №4 - Проверка на времето

След като вече сме осигурили подходящите аксесоари за нашето пътуване, е време да проверим какво ще е времето в избраната от нас дестинация. Важна стъпка за преминаване към събирането на багаж. Трябва да бъдете сигурни какво време ще ви очаква, независимо дали ще пътувате на почивка или ви предстои бизнес ангажимент.

Стъпка №5 - Избор на дрехи и аксесоари

Това е важна стъпка както за дамите, така и за мъжете, защото всеки иска да избере най-хубавите си тоалети, когато му предстои пътуване. Тук специално дамите могат да развихрят своето въображение и да измислят тоалети за всеки ден, а ако имат нужда от допълнителен аксесоар като например кожени ръкавици или дамски колани, могат отново да се обърнат към нашите магазини. Екипът на Paula Venti  винаги е насреща, за да направи визията ви още по-красива и завършена!

Стъпка №6 - Липса на аксесоар за пътуване

Всеки човек е различен, следователно и нашите нужди се различават. Ние ви предлагаме голяма и разнообразна гама от  всякакви артикули за всички нужди и изисквания, които имате при пътуване до различни дестинации. Искате лек куфар, който да притежава функционален джоб за документи, които да са ви под ръка – готово! Искате здрав, непромокаем куфар с отделение за лаптоп - няма проблем. Ние сме тук, за да доставим максимален комфорт и качество за определения от вас бюджет, за да посрещнем и задоволим вашите изисквания преди да потеглите на път!

Стъпка №7 - Удобни и подходящи дрехи

Облечете се подходящо и удобно по време на вашето пътуване със самолет или с друго избрано от вас превозно средство. Това е важно, за да се чувствате добре и спокойно по време на път.

Стъпка №8 - Проверете резервацията

Когато сте планували почивка или бизнес пътуване, е хубаво да се уверите, че всичко с вашата резервация е уредено, за да няма неприятни изненади в последния момент.

Стъпка №9 - Списък с вещи за взимане

Не на последно място ви съветваме да направите предварителен списък на всичко, което искате да вземете, за да не пропуснете нещо важно. По този начин, ще бъдете по-организирани и ще бъдете сигурни, че нищо няма да забравите.

Стъпка №10 - Насладете се на пътуването и почивката :)

Последният и най-важен съвет от нас е да се отпуснете и да се насладите на вашата така мечтана и планувана екскурзия и не забравяйте както да снимате, така и да се наслаждаването на почивката.