Италиански дамски чанти – най-добрата инвестиция, която може да направите, що се касае до Вашият добър външен вид. Италианското качество е успяло да се докаже през годините, налагайки своето име в модния бранш. Създадени за хора, които имат стил и познават модните находки от километри, италианските дамски чанти завладяват безброй сърца!

В тази статия ще Ви разкажем повече относно италианските дамски чанти – как са произведени, защо са толкова предпочитани и защо да инвестирате в тях.


Италианска кожа – защо е толкова добра

Със сигурност сте чували, че Италия е меката на кожените изделия. Хора от цял свят се доверяват на италианците и тяхното чувство за естетика. Те със сигурност имат око за качествените продукти, а именно – всякакъв вид изделия от естествена италианска кожа.

Въпреки високата си цена, аксесоарите от естествена кожа изцяло я оправдават със своето качество и издръжливост. Италианците залагат на висок клас продукти, а производственият процес е дълъг и сложен. Но крайният резултат е повече от задоволителен.

Световноизвестни марки като Armani, Gucci и Prada имат свои собствени производствени цехове в Тоскана, Италия. Там те създават магия - под формата на чанти и аксесоари от естествена кожа. Техните дизайн и изработка са нещо, което няма да срещнете никъде другаде. Качество, красота и усет към детайлите– задължителни условия за производството на чанти за всеки успешен моден бранд. Това е и причината да са толкова предпочитани из целия свят.


Производство

Производството на естествена италианска кожа или по-точно – Cuoio Italiano, е дълъг процес, който се случва само и единствено в Италия. Италианците не искат да се фокусират върху масовото производство, а точно обратното. Високото качество и вниманието към малките детайли са тези, на които залагат производителите.

Дъбенето (представлява обработка на кожа), самото боядисване и всяка една довършителна работа, която се извършва върху кожата, я правят единствена по-рода си. Италианската естествена кожа е издръжлива, притежава свой собствен стил и чар, и знае как да завладее сърцата на потребителите.

По-голяма част от предприятията за кожа в Италия са собственост на семейни фирми, които предават занаята от поколение на поколение. Спецификата на обработка на италианска кожа е пазена ревностно от тези, които са запознати с нея. Тя е тайна, която бива споделена само с избраните производители.


Същност на италианската кожа

Качествената италианска кожа е изработена от най-добрата телешка кожа, тоест – пълнозърнестата такава. Тя е дебелата част на телешката кожа, която не трябва под никаква форма да се шлифова. Това я прави изключително издръжлива; и с времето, външният ѝ вид се подобрява.

Продуктите с етикет “Made in Italy са инвестиция, която определено си заслужава!
Все пак Италия е всеизвестна като модна столица на света. Италианските производители добиват слава през всички тези векове, като остават на първо място по производство на изделия от естествена кожа.

Избирайки изделие от италианска кожа, Вие избирате качество и прецизност, както и много старание, вложени във Вашия аксесоар! А италианските чанти са най-добрата инвестиция, която може да направите! С всички предимства на италианската кожа, които изброихме по-горе, се надяваме че ви запознахме с нейните най-добри качества, за да Ви помогнем при избора на следващата ви чанта!