Всеки ден е повод да зарадваме човека до нас, а защо не и когато това е празник като 8 март например. Ще ви представим някои идеи, от които може да се вдъхновите и да почерпите идея, с която да зарадвате вашата съпруга, приятелка, майка и/или сестра.

Хубавите и стилни подаръци са винаги комплимент за всяка дама, с тях ще я накарате да се почувства специална и обичана. Различните предложения и богат асортимент от цветове могат да объркат всеки, пред когото стои въпроса, а именно “Кой е перфектният подарък за Нея?

На първо място е важно да познавате вкусовите предпочитания на вашата дама, да знаете какво харесва, от какво има нужда или какво винаги е мечтала да притежава.

Ще ви представим някои от най-търсените и интересни предложения за подарък.

Кои са перфектните подаръци за Нея?

На първо място това е вечният и най-атрактивен аксесоар за всяка дама, а именно дамската чанта. Никога не е излишно една дама да се сдобие с още един нова чанта или пък дамска раничка. От последните години все още не е стихнал трендът с носенето на малки, компактни дамски ранички, които дамите използват в  ежедневието си. Колкото е по-цветна чантата, толкова е по-впечатляваща за околните. Ако вашата дама до сега е използвала определен тип чанта, добър вариант за подарък е да и изберете нов и различен модел. С това изненадата ще бъде още по-голяма. Например, ако до сега тя е залагала в ежедневието си на класически тип чанта, може да изберете чанта за през рамо или съвсем ново допълнение към гардероба - дамска раничка.

Предимствата на този модел чанта съвсем не са за подценяване. Раницата е много удобна в ежедневието, защото ръцете остават свободни, има достатъчно място да се побере всичко необходимо и винаги може да се съчетае лесно с избрания от вас тоалет за деня. Раничката успява като хамелеон да се нагоди спрямо вашия тоалет, независимо дали е официален или спортно-елегантен. Изборът за начин на носене остава във вашите ръце, тоест може да я носите на две рамена, в ръка или прехвърлена небрежно на едно рамо.

Дори да решите да не излизате от рамките на обичайното и да се придържате към стила на вашата дама, отново няма да сбъркате. Винаги може да заложите на класиката и да се спрете на чанта тип торба, класическите чанти с твърдо дъно, както и малките чанти за през рамо. 

Аксесоарите са израз на женственост и са гарантирано оригинален подарък за жена. За това на следващо място за подарък се явяват аксесоарите под форма на портмоне, малка чанта тип козметичка, в която може да се съхраняват гримове или други принадлежности.  Портмонетата са винаги добър вариант за подарък, защото често се захабяват и винаги има нужда от подновяване. Отново има изобилие от модели, размери, цветове и интересни принтове, с които може да очаровате вашата дама. Може да се придържате към нейния стил, за да може портмонето да й бъде удобно. Нашият съвет е да експериментирате по отношение на нов цвят или принт, с който да зарадвате половинката си. Винаги е добър избор да се подмени старото портмоне с ново и то с цвят, който ще придаде настроение на новата му притежателка. Ако имате колебания за модела, винаги може да заложите на класическото червено портмоне.

Интересен и определено забележителен подарък за всяка дама ще бъде нов куфар, а защо не и цветът да бъде като за истинска дама - червен, розов, корал, жълт. Дали тя често пътува по командировки и работата й го изисква, или просто обичате да си правите екскурзии заедно, то такъв тип подарък винаги ще бъде необходим. Още по-изненадващо би било за нея, ако куфарът е с красив и забележим цвят, по този начин тя ще бъде неотразима докато пътува и винаги ще си намира лесно багажа.

Последно, но не на последно място е нашето предложение за дамски подарък, а именно яке или обувки. В случая е хубаво предварително да знаете размера. Ново яке или нов чифт обувки винаги ще се отрази чудесно на самочувствието на всяка жена.

Надяваме се, че с нашите съвети сме направили избора ви по-лесен и приятен и ще успеете да вземете най-правилното решение,  с което да зарадвате и усмихнете жената до вас.

Не забравяйте, че най-важният аксесоар за една дама е нейната усмивка!