За да може да създадете добро впечатление и да завладеете околните със стилна визия, трябва да обърнете внимание на детайлите, а именно аксесоарите и особено на тези от естествена кожа. Така например, винаги актуални и търсени ще бъдат кожени аксесоари като мъжки чанти, портфейли, мъжки колани от естествена кожа и други.
В последните години мъжката чанта се превърна в незаменим аксесоар от ежедневието на мъжа. Въпросът е как да изберем правилната мъжка чанта, с която да изглеждаме стилни, но все пак да ни е удобно в ежедневието.

В зависимост от предпочитанията на мъжа, мъжката чанта може да бъде спортно-елегантна или по-официална.

Основните критерии, по които трябва да се водите, за да изберете подходящата за вас чанта са следните:

  • Материал на кожата
  • Начин на носене
  • Начин на затваряне
  • Допълнително място за съхранение на лаптоп
  • Размер
  • Вид мъжка чанта

Най-предпочитаният материал сред чантите безспорно е естествената кожа. Тя се характеризира със здравина, издръжливост и дълготраен живот. Освен това чанта, изработена от естествена кожа ще придаде стил и лукс във визията на всеки един мъж.


Начин на носене на мъжка чанта


Начинът на носене на мъжката чанта е различен при всеки мъж. Докато жените масово предпочитат да носят дамската си чанта на рамо, мъжете залагат и на модели, които могат да се носят в ръка или закачени за колана им. Могат да изберат също и между мъжки чанти през рамо, мъжки бизнес чанти за документи или чанта тип раница, в която може да се помести и лаптоп. Отново всичко трябва да бъде съобразено с ежедневието и поводът, за който е необходима мъжката чанта.


Начин на затваряне на мъжката чанта


Начинът на затваряне е различен в зависимост от конкретния модел и предпочитанията на човек. Мъжката чанта може да се затваря с капак или с цип като удобството и при двата начина е еднакво. Всичко отново опира до вкус и собствен стил.
Ако ежедневието или работата ви е свързана с работа на лаптоп и е необходимо той да бъде винаги с вас, ви съветваме да заложите на бизнес чанта с място за съхранение на лаптоп или чанта тип раница. Удобството при тези мъжки чанти е голямо, защото могат да поберат много багаж и да ви е комфортно да ги носите през деня.


Размер на мъжката чанта

Размерът на една мъжка чанта варира от малка, средна и голяма. В зависимост от това какво искате да сложите в нея и от начина, по който ще ви е удобно да я носите, ще изберете и нейния размер. Малките чанти са подходящи за ежедневието, може да сложите телефон, портмоне и ключове, да ги носите в ръка или да ги прикрепите към вашия колан. Ако предпочитате може да изберете и мъжка чантаза през рамо, което отново ще ви остави свободни ръцете и ще може да вземете повече вещи с вас. Правилно избраният аксесоар може да бъде отличителен белег на вашия стил и да се превърне в същинска находка, стига да бъде съобразен с вашия вкус и предпочитания. Само едно добавяне на кожен аксесоар към визията може да направи цялото ви излъчване и имидж да изглеждат различно. В това число е редно да обърнем внимание и на други мъжки аксесоари, които имат за цел да създадат по-елегантна визия за всеки мъж.

Сред мъжките кожени аксесоари като портфейл, колан, визитник или ръкавици е за предпочитане да бъдат изработени от висококачествена естествена кожа, тъй като те са незаменим акцент в тоалета на всеки мъж. Те са елегантни, стилни, практични и с красиви класически цветове. Аксесоарите е хубаво да бъдат съчетани както с основното облекло за деня, така и един с друг. Мъжкият портфейл е хубаво да бъде съобразен с размера на чантата и да бъде удобен за ежедневието. Относно мъжки колани от естествена кожа е хубаво да се изберат според повода, а именно дали ще са съчетани със спортно-елегантна визия или официален костюм.

Ако имате колебания кой е вашият модел - заложете на класиката, ако се питате дали сега е моментът да експериментирате с нова придобивка, не се колебайте и го направете!