Една дамска чанта или дамска раница, в зависимост от предпочитанията на дамата, може да бъде чудесно допълнение към облеклото й и да придаде завършен вид на визията. Всяка жена държи да изглежда добре и до колкото е възможно да покрие актуалните модни тенденции. За това ще ви представим някои от най-модерните модели дамски кожени чанти през 2022г.

През пролетта и лятото чантите традиционно са представени във всички цветове на дъгата. Разбира се, може да заложите и универсален вариант в неутрални цветове, но е просто невъзможно да устоите на цветните модели! В крайна сметка палитрата от цветове е безкрайна и това ще допринесе за още по-лятно настроение в ежедневието. Можем да започнем от цикламено и зелено, синьо и лилаво, оранжево и тюркоазено - без съмнение, всяка дама ще открие своя цвят. За това главните герои ще бъдат малките цветни бижута!

Нека да започнем първо с класиката и тези дамски чанти, които не излизат от мода, независимо от „новодошлите“ модели. Това са класическите модели кожени чанти, изработени от естествена кожа, които могат да се носят както на рамо, така и в ръка. Тези дамски кожени чанти са големи, побират всички необходими вещи и се предлагат в различни цветове. Предимството им е, че са големи, практични, удобни и винаги на мода!

Не по-малко известна е чантата тип торба. Тя също заема челна позиция сред любимите модели дамски чанти на жените. Има защо! Тази дамска чанта е както красива и женствена, така и практична и удобна. Тя придава по-небрежен вид на нейната притежателка, в сравнение с “класическия” модел дамска чанта.

Дойде време и на “малките цветни бижута” сред дамските чанти. Тези малки цветни изкушения са хитът за пролет-лято 2022г. Защо ли? Те са малки, удобни, с наситени красиви цветове и са перфектен завършек на вашия тоалет. Те ще придадат това така търсено и чакано лятно настроение във вашата визия.

 Някои от най-известните модели сред чантите са:

Този модел е същинска находка! В него са преплетени две от най-актуалните неща за тази година, а именно: оранжевият цвят и плетеният елемент. Представете си как ще блестите с тази малка кокетна чанта на вашата морска почивка!

Искате ли да бъдете кралицата на бала? С тази дамска чанта QUEEN вие ще постигнете блясък, елегантност и женственост. Малката дамска чанта ще ви подхожда на всеки тоалет, както спортен, така и по-елегантен.

Жълтото за поредна година се нарежда сред най-модерните цветове. Жълтото носи със себе си светлина, слънчево настроение и много позитивни емоции, особено съчетано с това малко бижу. Преметнете небрежно малката дамска чанта през рамо и се впуснете в идващите летни дни!

Отново имаме хит сред малките чанти и това е красивият модел с дръжка тип верижка, придружен с наситен цикламен цвят. Последните години сред модните тенденции, този модел дръжка тип верижка придоби широка популярност.

Тази малка дамска чанта с пастелен нюанс ще освежи вашата визия. Тази чанта е идеалният спътник, който е готов да ви придружи на чаша кафе с приятелки, на ежедневна разходка или на лятната ви почивка.

Не можем да пропуснем и така известния модел дамска раница тип дамска чанта! Тези така хубави дамски кожени раници се преобразуват в чанта за рамо и успяват да задоволяват желанията на всяка дама. Чантата притежава допълнителна по-дълга дръжка, с която може да смените вашата визия веднага от по-спортна на по-елегантна! В зависимост от повода и вашето желание, вие ще разполагате с два вида модел дамска чанта в едно! Какво по-удобно и хубаво от това?

Тези модели дамски чанти придобиха широка популярност в последните години. Има защо! Те са удобни и практични, чудесни за ежедневието и най-вече впечатляващи! Могат да се носят както през тялото, така и през кръста. Който и начин на носене да изберете, няма да сбъркате, защото ще бъдат интересен акцент на тоалета и няма да е необходимо да ги носите в ръце!

Това е същинско сътворение на модата! Отново имаме модел дамска чанта, която позволява да се носи по-различен начин. Дали ще решите да я носите като тип “клъч” в ръка, или ще си добавите по-дългата дръжка, за да я носите през тялото, изборът е ваш! Дизайнът на чантата е пригоден за носене само на най-важните неща, без да има опасност чантата да се окаже прекалено тежка. Вземете телефон, пари и ключове и се впуснете в летните дни!