Кожа - продукт, който е толкова неразделна част от нашето ежедневие, че е трудно да си представим свят без нея.

Изкуствена или естествена, кожата е материя, ползвана изключително много: 

  • за чанти;
  • якета;
  • колани;
  • визитници;
  • ключодържатели;
  • несесери;
  • калъфи за документи и др.


Чудите се на кой кожен аксесоар да се спрете? А може би търсите подарък?


Един ключодържател от естествена кожа е перфектен подарък, било то за ваш познат, или за самите вас.

Повечето хора държат ключовете си на връзка. Бъдете различни и се възползвайте от това малко бижу, което определено ще направи впечатление на всички.


Друг подценяван аксесоар е несесерът.

Понякога не си даваме сметка как малки неща в нашето ежедневие могат не само да изпъкнат за околните, но и да ни накарат да се почувстваме по-добре.

Един кожен несесер, в който да приберем дребни вещи, и да оставим на една ръка разстояние може да разкраси всяка стая. А допирът на истинска кожа винаги доставя естетическо удоволствие за почитателите на този материал.


За къде сме и без кожените калъфи за документи?

Притежавайки този кожен аксесоар, можете да сте спокойни, че ценните ви документи са прибрани на сигурно място.

Кожата, освен всички гореизброени качества, е и водоустойчив материал: така че дори да сте се забързали в дъжда, коженият калъф за документи ще ги запази от неблагоприятните атмосферни условия.


Кожените ръкавици са аксесоар, който не се нуждае от представяне.

Освен че топлят ръцете ни, те подчертават нашия стил и завършват визията ни през студените месеци. Тъй като са толкова лесно забележими, когато сме навън, ръкавиците казват много за нас.

Те могат да бъдат изчистени или с орнаменти, които да им придават по-артистичен дизайн.

Цветът на ръкавиците лесно с комбинира с обувките или с чантата, за да се постигне една пълна елегантна визия. Несъмнено ръкавиците от естествена кожа са сред най-луксозните аксесоари, които можем спокойно да носим в ежедневието си, докато се наслаждаваме на тяхното удобство.

Кожата е материал, който запазва формата си дори след продължително носене,  затова се използва за огромен брой аксесоари. Естествената кожа е и разградим материал, което я прави по-еко вариант от доста други материи.


Ако търсите нещо стилно и луксозно, вземете си аксесоар от естествена кожа, или го подарете за повод – освен стилен, той ще издържи на продължително натоварване, а ако е направен от качествена кожа, и е добре поддържан, ще издържи изключително дълго време без да загуби своя стилен и елегантен фасон.