Декември е един от цветните и празнични студени месеци. Блясъкът и украсите около нас контрастират на студеното, мрачно време.

Това е месецът на изненадите, празненствата и събиранията с роднини и приятели. Именно за това, нашите тоалети трябва да носят блясък и коледно настроение, с което всички ние свързваме месец декември.

След като вече сме украсили коледната елха, време е да подготвим и подаръците, които да сложим под нея. Дали ще възнаградим себе си за успешната година и ще си подарим красив подарък, или ще зарадваме наш близък, няма значение! Важен момент от Коледа е търсенето на перфектния подарък и поддържането на коледния дух.
Темата няма да бъде украсяването на елхата с гирлянди и коледни топки, а ще бъде украсяването на нашите коледни и новогодишни тоалети с красиви аксесоари.

Този месец е изпълнен с много поводи за събиране и съответно ние трябва да си подготвим тоалетите предварително, за да бъдем бляскави и красиви!

Какви са модните тенденции за цветовете?

Тазгодишните модни тенденции са свързани с ярките цветове като червено, зелено, оранжево, жълто, лилаво. Но ще има и голям избор за дамите, почитателки на класическите нюанси, които предпочитат семплата и по-обрана визия. Бихме си позволили да посъветваме тези дами да изберат някои от следните комбинации цветове, за да си гарантират красива и празнична визия. Основният цвят е един, той може да бъде черен, тъмно син, тъмно зелен, бордо, бежов, бял, но акцентът тук ще се падне на придружаващия го цвят, този който само ще даде настроението на тоалета, а именно златното.

Златният цвят символизира енергия, просветление, духовност и материално благополучие. Психологията свързва този слънчев нюанс със самоуверени, решителни и силни хора, за които елегантността и жаждата за красота не са на заден план.

Този акцент в един тоалет може да се изрази най-вече в малка дамска чанта в златист цвят. Дали дамската чанта ще бъде тип клъч или малка дамска чанта през рамо, няма значение, важното е за конкретния повод да ви е удобна и подходяща.

Друг подходящ аксесоар, за да завършите визията си е да заложите на златни ръкавици, които могат загадъчно да проблясват под палтото ви.
Освен това златното ще се впише перфектно във вашата коледна или новогодишна визия! Ще създадете настроение както на вас, така и на околните.

За дамите, които не се страхуват от ярките цветове и умеят смело да ги комбинират, бихме ви предложили някои от следните цветови комбинации, а именно: цвят виолетов комбиниран с лимонено жълто, розово и червено, зелено и оранжево, синьо и жълто и други.

Сред тези пъстри цветове, можете да намерите различни аксесоари, подходящи за една красива коледна визия.

В зависимост от цвета на тоалета ви, ако сте избрали например рокля в лилав, виолетов цвят, бихме ви препоръчали да комбинирате с малка дамска чанта в лимонено жълто. Гарантираме ви, че ще получите накрая красива и свежа визия, която бихте могли да я носите целогодишно.

Като аксесоар дамската чанта е вашият най-добър приятел. С нея можете свободно да експериментирате, без да се притеснявате, защото модните тенденции свързани с чантите, апелират именно към ярките цветове и нестандартните форми. Изберете хубав и контрастен цвят дамска чанта и ще забележите сами „УАУ“ ефекта.

Друг подходящ аксесоар за коледните празници са ръкавиците. Дали ще ги подарите за подарък, или просто ще си закупите нов чифт за вас, отново пред вас стои голям избор. Можете да заложите на класическите черни ръкавици или пък на нещо по-цветно, което да се подава деликатно от ръкава на вашето палто. За още повече завършеност, бихме ви предложили да комбинирате цвета на дамска чанта с цвета на ръкавиците. Ръкавиците са наистина страхотен подарък за Коледа, те са топли и създават усещане за уют. Няма да сгрешите, ако решите да изненадате вашия любим или любима с такъв подарък под елхата.

Следващ подходящ аксесоар, с който да освежите визията си е коланът. Това важи както за дамите, така и за кавалерите. Но, дамите имат повече свобода да експериментират с колана, защото могат да го използват, ако решат да пристегнат по тялото си някоя по-дълга туника, рокля или жилетка. Отново гарантираме, че с този малък трик, ще придобиете нова и интересна визия.